HMH Kızlar normal travel sistem mi aldınız yoksa daha küçük ve hafif olan kabin tipi travel sistem mi yine puseti de var ama anakucağıyla katlanırken daha küçük oluyor veya başka önerilere açığım 😇
bebegimmm60 HMH trendyoldan huggy egg travel sistem aldık diğer markalara göre biraz büyük ama kullanımı çok rahat şıklığına vurulup aldım 😊
Dynbfofrt HMH travel sistem almak çok akıl işi değil. Çoook pişmanım . Öyle hantal ki ne bi yere sığıyor ne bebekle kolay kullanılıyor
HMH bebegimmm60 evet kız kardeşim söyledi modelini beğenmiş o da ama yorumlarda ağır ve kaba olduğu yazınca vazgeçtim bir de der olduğu için emin olamadım
HMH Dynbfofrt bazı tek elle kapanan modeller var port bebe takılıyken eskiler kadar kaba değil o yüzden araştırıyorum ben de ☺️
oguzkagan_ HMH Bu tipte Joie Litetrax 3 var. Ben üç tekerlekli tercih ettim. Siz dört tekerlekli olanı tercih edebilirsiniz. Portbebe kısmı çıkmıyor. Puseti üstüne takıyorsunuz. Bir bakın isterseniz.
Rfrshr Kanz easy go travel sistem aldık katlanınca da daha az yer kapladığı için ancak tabii daha etkin kullanma fırsatımız olmadı bebiş henüz doğmadığı için
bebegimmm60 HMH çok da kaba bi model deği ben deri olmasını daha çok sevdim hem kolaylıkla silinip temizlenebilir yazın bi müslin örtüyle halledilir uzun süredir kullanan bir arkadaşım vardı derisi soyulma yapmamış hiç baya kaliteli
HMH Dynbfofrt teşekkür ederim ☺️ ben de o modele çok baktım internette çok beğendim ama kaba gibi geldi sonradan karar veremedim