elifelifelif MomNalbant bi erkek diyolar bi kiz diyolar. En iyisi ayrıntılı ultrasonu beklemek dedim. Ondada göstermedi 😃
Neylin Benim 11+3 ve doktor bugün erkeğe benziyor dedi .aynı hafta olduğumuz bir arkadaşıma da geçen gün kız denmişti .ama bu haftalarda yapılan tahminlerin değişme ihtimali var .en net sonuçlar 16. Haftadan sonra belli oluyor
Neylin Bahar9198 ☺️ Aslında şuan bebeğin cinsiyeti belli fakat bebekten bebeğe ayırt edilebilirlik zamanı değişiyor .senin içine ne doğuyor ?
Bahar9198 Neylin önce sağlık tabiki ama ne bilim sanki kız gibi 🙈 erkek diyende var kafamda deli sorular 😍
Pnardadas Su an 14 haftalık olduk bugun doktor kiza benziyor dedi ama tahmin 17. Haftayi bekliyoruz değişebilir
Meryemkpl 16.haftada ben öğrendim cinsiyetini ama bizim kız hiç beklemedi açtı bacaklarını gösterdi direk 😂😂
Eddacan Şaka gibi 17. Haftada nasıl belli olmaz. Benim ablam 12. Haftada öğrendi Bana da aynı doktor 13. Haftada gel bakalım dedi
Asimommm Benm doktorum 11 ve 16 haftalar arası kesin erkek dedi hatta pipisini gösterdi. Ama geçen gün kız dedi. Anlamadım ya belirsizlik çok kötü