Evaygl teşekkür ederim amin inşaAllah Rabbim isteyen herkese yaşatsın 🤲🏻🌸
Tabi ki bahsederim, doğumdan 1-2 gün öncesinde gidip kan tahlili, EKG, PCR testi veriyorsunuz anestezi doktoruyla görüşüyorsunuz sonrasında her şey hazır oluyor bir sıkıntı çıkmazsa, sezaryen günü 48 saat kalıyorsunuz hastanede, biz Pazartesi sabahtan girdik çarşamba sabah çıktık. Pazartesi sabah girince direk odamıza aldılar hazırladılar hastane kıyafetlerine geçtim damar yolu vs her şey hazır edildi. Sonda dan korkuyordum sondayı ameliyat esnasında uyuşukken takıyolarmış çok sevinmiştim öyle de oldu, ameliyata girdiğimde Allahım unutamıyorum herkes o kadar tatlıydı o kadar şekerdi ki aşırı ilgililer kafamı seviyolar yanaklarımı seviyolar kirpiklerime kadar sevdiler iyi hissetmem için bebeğin çıktığı sırada. Bebek çıktı zaten o an başka bir şey de yok mükemmel bir an. Ameliyatın sonuna doğru üşümeye başladım zaten biraz sonrada bitti bekleme alanı diye bir yer varmış oraya aldı yatağımı alttan ısıtıcı soktu en çok sağ omzum üşüyor demiştim öylesine hemen gelip ısıtıcıyı alttan sağ omzuma yanaştırdı. Toplam girip çıkmam 40-50 dakka falandı bu beklemeler de dahil yani. İşlem daha kısa. Neyse ameliyatta her şey mükemmeldi sonrasında oda da her şey güzeldi sadece 2 gün ağrım oldu ama inanın dayanılmayacak değil. Ben dünyanın en korkak insanıyımdır küçüklükten beri aşırı korkarım herşeyden vajinusmusum zaten ama sezaryenden çok memnun kaldım hiç öyle travma kalmadı her şey çok güzeldi. Belden iğneyi yaparken doktorum yanımdaydı dizlerimi seviyordu sakin kalmamı sağladılar yani ekipçe hiçte panik olmadım onların ilgisinden dolayı. Sonrasında paketin içinde kapı süsü vardı bebeğin ismi yazmıyor ama kapıyı süslediler, lohusa şerbet getirdiler, kahvaltılar yemekler her hastane gibiydi fakat son çıkacağımız çarşamba sabahı bir kahvaltı geldi anlatılmaz yaşanır. Hastanenin doğum jestiymiş hiç beklemiyordum. Tatile mi geldik doğuma mı diyor insan. Kocaman yuvarlak bir masa kuş sütü eksik masa. Yani aşırı aşırı mükemmel bir masaydı. Vay be demiştim😂 ondan sonracıma bir de 20 tane fotoğraf hakkımız varmış ameliyat esnasında hemşireler fotoğraf videomu çekiyorlardı ben o sanmıştım ama meğer o değilmiş, hastanede çalışan ayrı biri geldi profesyönel makinesiyle çekim yapmak istedi ama ben bir türlü hazır olamadım ağrılardan. Kız 3-4 defa geldi gitti ilk günden çıktığım güne kadar hiç hazır hissedemediğim için kızı hep geri çevirdim en son çıkacağımız gün neyse dedim kıza kalsın fotoğraf hakkımız teşekkür ederim dedim ama kız sağolsun yine pes etmedi haftaya kontrole gelceksiniz ya o zaman toparlamış olursunuz zaten boş bir odaya alırım sizi çekeriz yanmasın hakkınız bebeğinizle fotoğrafınız olsun dedi sağolsun 1 hafta sonra gidince boş odaya alıp çekildik 20 değil 65 fotoğraf falan gönderdi çok güzeldi hepsi de. Doğum sonrası bebeğe yapılacak olan testlerin hepsi yapıldı. Çocuk doktoru sık sık kontrole geldi. Böyleydi yani başka bir şey gelmiyor aklıma sorunuz varsa sorabilirsiniz.🌸