Yenianneperci35 Merhabalar arkadaşlar🌸 Hamilelikte sağlık ocağındaki aşıları ne zaman oluyoruz? Ve çağırıyorlar mı?
Ozge56 Yenianneperci35 sagdece tetenoz için oluyorsun canım. Sen hamile olduğunu ilk başta belirtiyorsun sonra onlar seni arar yada gelmeni isterler
Yazmelegi_ Yenianneperci35 oraya bildirdiysen ya sana şu günlerde gel diye kağıt veriyorlar yada arıyorlar
ikotrtn Yenianneperci35 arada arıyorlar beni aradılar bir kaç kere içtiğim ilaçları sordu, tetenoz aşısı olup olmayacağımı sordu birde şeker yüklemesi yaptırıp
Yenianneperci35 Ozge56 kayıdım oldu aslında şu an 14+4 deyiz erken mi geç mi bilemedim ondan sormak istedim🙈
Yenianneperci35 Yazmelegi_ bildirdim aslında ilk kese çıktığında gitmiştim kan tahlili oldum. Sonrada çağırmadılar hiç şuan 14+ deyiz
Ozge56 Yenianneperci35 daha erken aşı için canim onlar zamanı gelince ararlar seni yada sen git hatirlat
Yazmelegi_ Yenianneperci35 ben bildirdikten sonra kağıt verdiler ve 1.5 aya bir kontrole gelmemi soyledir 20 de ilk doz 24 te ikinci doz aşımı oldum
ikotrtn Yenianneperci35 arada arıyorlar beni aradılar bir kaç kere içtiğim ilaçları sordu, tetenoz aşısı olup olmayacağımı sordu birde şeker yüklemesi yaptırıp yaptırmadığımı sordu o kadar
Yenianneperci35 Yazmelegi_ o zaman daha var diyebiliriz demi:) ben olmadı bu hafta bir arayayım , çok teşekkür ederim bilgilendirme için🌸
Yenianneperci35 ikotrtn bana bu şekilde dönüş yapan olmadı hiç🙈 olmadı ben bu hafta içi arayayım:) çok teşekkür ederim bilgilendime için🌸