Gulsahhhhh Kaynanam iyi niyeti olmayan bir kadın çocuğun cinsiyetini bana laf soktu diye söyledim bebeğime bişeyler örmek istiyor fakat ben istemiyorum bişey almasın yapmasın . Herşeyin lafını yaptı onuda yapar beni sevmeyen torununuda sevmez. Bana fikir verin lütfen nasıl reddetcem
FatmaAzra_ Gulsahhhhh örsün ve sende bi kere göreceği zaman giydir. Iyi niyetinden bişey kaybetmezsin. O onun torunu ve bu onun hakkı senin onu sevmen ya da onun seni sevmemesi bu bağı değiştirmez lutfen ilerde sizde torun sahibi olacakmissiniz gibi düşünün. Hic birimiz melek degiliz :)
Gulsahhhhh Msalbyrk o işte bambaşka ayrı sıkıntı bu sefer giydirmeyecektin neden örme dedin der hayal edemeyeceğiniz kadar değişik
Gulsahhhhh FatmaAzra_ açık açık seni ve senin doğuracağın çocuğu sevmiyorum sevmicem herşey oğlum için onun için seni kabul ettim dedi. Oğluda çoğu şeye şahit . Ben asla kötülük yapmak derdin de değilim
Minanur76 Benım kide oyle emin ol beni sevmez dıger eltımı sever aman örsun annesi benim sonucta ben de gıydırıcem fakir birilerine verırım
Gulsahhhhh FatmaAzra_ dediğim gibi oğluna yaranma derdin de oğlu farkında ama anne atılmaz bunuda istemem niyetim kırmadan örme demek herşeyin lafını yaptı bunuda yapar 🤷🏻♀️
Denizgumuskaya Gulsahhhhh anam kız kadın ne güzel örmek istiyo yapmak istiyo benim pis onu da yapmadi ikincye hamileyim bak umrunda değil ki
Kdkdkdmd Gulsahhhhh bnmkıde ne aradı ne sordu aylardr zaten ogullarını bıle aramazlar dogru duzgun hamıle ıken tartstık kaynanmla esımı arayıp aglıyo bana dolduruyo esımde kızdı anne yeter kız hamıle neler demssın dedı sonra baktı oglu kızdı braz smdıde yalandan battanıye aldm ıkı bısey alms yanına bnde gelınce alma demstm bn herseynı aldm bosa almssnz dcem ne yüzle getrcekse
Ssseval Gulsahhhhh belki sever oğlunun bebişi. Sana benzerse bilemem😂 örsün boşver kullanmazsın . Çok ısrar ederse çok var bi tane yap dersin
Elizveannesi Gulsahhhhh o da oğlunu sevdiğinden sever torununu sen merak etme canım, çocuğu malesef ki tek başına yapmadın 😂 Bırak örsün, alsın. Babaannesi, yapsın. Yapmayan da dertli yapan da ya Rabbim🤷♀️😂😂😂
Merve201119 Gulsahhhhh canım bırak örüyorsa örsün giydirmezsin olur biter 7/24 beraber değilsiniz ya nerde görecek giydirip giydirmediğini laf edeceksede o onun kendi ayıbı ne dicek torununa ördüğü iki parça çaputumu laf edicek bırak söyleyipte daha kötü olma napıyosa yapsın