Papatyahanimm Ev de temizlik olmayinca kirleniyor ister istemez. Oturarak supurge yapiyorum ya da mutfak dolabini bu sekilde siliyorum. Oturarak yapmama ragmen kanama alani artar mi
Novamomy Papatyahanimm doktorunuz tehlike geçti diyene kadar bence yapmayın benim olduğunda sadece yemek ve tuvalet için kalkmıştım sonradan tüh keşke demekten iyidir evet öyle beklemek zor ama sabredin lütfen 🙏🏻
gamzecgr Papatyahanimm yok yapmayın ya boşverin ev temizlenir yine bi şekilde kanamam kesildi 1 haftadır gelmiyor diye dün güvendim elbise dolabını boşaltıp katladım bi de yemek yaptım sabaha karşı oluk oluk kanamam oldu hastaneden yeni gelebildim daha
Papatyahanimm gamzecgr bende kanama gelmiyor ama ultrasyonda ufak kanama alani var dedi doktorr Cok gecmis olsun Allah sifa versin
mnurgungormus Ev temizliği nankördür benimde kanama alanım vardı 3 ay hiçbir şey yapmadım temizlik bu boşverin dinlenin bebeğinizden önemli değil 🙂
Fadimr Papatyahanimm benimde öyleydi kanama alanı mo ödem mi bilemedi ama canım durmuyor yaptım temizlik bel ağrısı ve kasık ağrısı oldu korktum baya Allah’a emanet Allahım korusun insan korkuyo ama içide rahat etmiyor yardım edenimde yok mecbur yapıyorum yvaş yavaş
61sumeyra Papatyahanimm yapma boşver ev kirlendi diye bebeğinden olma Allah korusun benim riskim geçtiği halde doğru düzgün hiçbir iş yapmiyorum ne olur ne olmaz diye bizden ve bebegimizden önemli değil emin ol ❤️🤲
mnurgungormus Papatyahanimm az daha sabredin geçince istediğiniz kadar yaparsınız 34. Haftadan bildiriyorum 😂
Papatyahanimm Aleyna_88 dogru haklisin ben de yapmiyim en iyisi , ama bi tek bulasik camasir yapmam lazim esim yapmiyo
Fadimr Papatyahanimm doktorunuz birşey dedi mi dikkat et diye veya progestan verdi mi. Bana tehlikeli iş yapma falan demedi ama progestan fitil verdi her ihtimale karşı
Papatyahanimm Fadimr 7+6 dan beri kanama alanim var. Progestrona devam et dedi sadece. Ben zaten saglikocagina yazdirmistim tekrardan. Devam et onu. 16.haftada tekrar bakalim. Genelde hafta buyudukce kanama alani azaliyor dedi.
Papatyahanimm turkuaz_ ben de oyle yapardim da esim yemek yapmiyor , temizlik yapmiyor . Malaesef bana kaldi her sey. Supurge falan yapmiyorum girgirla idare ediyorum
Bebegim3444 Papatyahanimm canım bırak ew dağılsın darma duman olsun. Hic önemseme benmde öyledi buyuk kanama alanı vardı sadece uzandım ve ewde yürüyüş yaptım. Dus alırken bile sıcak su kullanmadim nerdeyse. İki hafta sonunda Rabbime sukur kanama alanı bitmiş.
Papatyahanimm Bebegim3444 temizlik yapmiyorum suan ama camasir bulasik yemek yapma bende. Esim yapmiyor maalesef