Kr6543 Arkadaşlar gebelik testini sabah yapmak şart mı yoksa günün herhangi bir saatinde doğru sonuç veriyor mu ? Sabaha kadar bekleyemeyeceğim🫣
Mucizemibekliyorum_ Kr6543 gün içinde yapabilirsin Yapmadan 2 saat öncesinde sıvı alımını azaltsan iyi olur fark ediyor çünkü
Beyzanury1234 Kr6543 günün geçtiyse doğru sonuç verir erken gebelık testi al bide normal test al dene bakalım bizede haber ver bekliyoruz resim at
Kr6543 Beyzanury1234 günüm geçmedi ama sabırsızlık işte😁 eczanede erken test kalmamış ben de normal aldım doğru sonuç verir mi acaba gecikme olmadığı için
Deletedmom_112 Kr6543 bi şansını dene adet geçmemiş ama yumurtlama üzerinden 15 gün geçmiş 2 saat sıvı alma negatif çıkarsada üzülme sabah ilk idrarla tekrar yaparsın bize de haber ver bol şans 🌸🌸
Evafor Kr6543 4 gün öncesinde de çıkıyor normal testte illa erken gebelik testi olması gerekli değil ilk idrar da olması gerekli değil akşam 8 de yapmıştım pozitif çıktı 🤭darısı başınıza ins
Kr6543 Evafor inşallah ya valla böyle yorumlar insana umut oluyor nolur dua edin size de hayırlı sağlıklı evlatlar dilerim🙏🏻