YigitPoyrazMomm Canann1601 benimki de yarın canım hayırlısı olsun inşallah sağ sağlim atlatalım ağrı sızı olmadan😊🙏🌸
defneveannesii_ YigitPoyrazMomm İlk dozunu 24.haftamın başında, ikinci dozunu da 28.haftamda oldum ben. Herhangi bir yan etkisi olmadı ben de, sadece aşıyı olduğum an kolum baya yandı onun dışında kol ağrısı falan yaşamadım hiç
Rozii YigitPoyrazMomm 20 + 3 de oldum 19 da da oluyor beni iki gün kötü etkiledi normalde böyle aşı vs etkilemez ama bu aşı çok etkiledi hafif ateş yaptı aşırı halsizlik sersemlik yaptı iki gün kolum ağrıdı sonra geçti hepsi.
YigitPoyrazMomm Rozii acaba canım havalardan dolayı olabilir mi sıcak mağlum etkilemiş de olabilir işte benimde korkum o acaba havadan etkilenirmiyim etki eder mi
Rozii YigitPoyrazMomm olabilir canım inşallah sende olmaz ama sıcakların etkisi ile de olmuş olabilir bende
Htc_snn YigitPoyrazMomm ben 20 de oldum ikinci gebelik ama olmayacak aşı çünkü doktor 5 sene geçerli dedi benim 1 sene oldu 😅
Mervemerii Ben sağlık ocağına kaydımı geç yaptırdığım için 21 ya da 22. haftada olmuştum sanırım 🥲bu hafta gidip 2. Dozu olacağım 27 haftalık olduk🤍
anonimm1907 YigitPoyrazMomm hastanede yapılır mı? ben hataydayım sağlık ocakları yıkıldı 1 tane hastane yaptılar yeni acaba yaparlar mı orda
YigitPoyrazMomm anonimm1907 öncelikle rabbim birdaha göstermesin acı günleri yasatmasin beterinden korusun ülkemizi 😢 canım istersen sor yapabilme şansları varsa yapsınlar keşke yakın yerde olsaydık sıramı sana verirdim çok geçmiş olsun🙏😢
Bahar_kocak YigitPoyrazMomm merhaba ben 17 haftayı doldurup gitmiştim ilk aşımı vurmuştu izlem yapmıştı kan tahlillerime bakıldı tam 1 ay sonra tekrar asi demişti tekrar gidip aşımı vurdum şuan 29 haftaligim daha da arayan soran yok 😂 ilkinde de ben sormuştum ilk izlem ne zaman diye
YigitPoyrazMomm Bahar_kocak ne guzel demek erkende yapılsa sorun teşkil etmiyor demeki bitmiş aşılarınız sevindim adınıza😀