findikbebek Ozlemdrn benim de 8 gün var canım, o kadar zor geliyor ki beklemek , erken gebelik testi aldım 2 gün sonra onu deneyechim bakalım
123oznr Ozlemdrn 10 gün beklemekte fayda var idrar için kan için de en azından adetinizden bir kaç gün geçsin öyle verin sizi çok iyi anlıyorum ama sabredin umarım güzel haberi alırsınız
Lallaydnn Fener1608 şuan aynı durumdayım 10 günüm var ve hafif kasıklarımda ağrı hissediyorum test yaptım az önce negatif çıktı çok erken daha ama beklemek de gerçekten zor
Fener1608 Lallaydnn Evet çok zor maalesef ama yıllardır negatif görmekten artık test yapmaya da korkuyorum az kaldı ya avutalım kendimi biraz😊
Lallaydnn Fener1608 ben 10 aylık evliym ilk 3-4 ay korundum doğum kontrol hapıyla yaklaşık 5-6 aydır korunmuyorum hamile kalamadım hap etkiledi diyede korkum var biraz
Fener1608 Lallaydnn Hapı kullanırken de hamile kalan oluyor daha çok yeni 1 sene deneyin diyor doktorlar çok stres yapma kafaya takmamaya çalış olur Allah’ın izniyle
Gixemm Ozlemdrn ilk gebeliğimde reglime 9 gün kala öğrenmiştim bunda regl 4 gün gecikti öğrendim yani geç döllenme değilse gözükebiliyor ama geç döllenmeyse adet günü bile belli olmayabiliyor
Fener1608 Gixemm Kan tahlilinden mi öğrendiniz benim de 10 gün var birkaç gündür karın ağrısı oluyor inşallah olmuştur ya😊
adatuna Ozlemdrn yumurtlamadan 12 gün sonra çıkıyor. Yumurtlama gününüzü biliyor musunuz? Benim ayrıca 6 gün varken regle predictor early ile pozitif çıkmıştı
Ozlemdrn adatuna bugun 11 gün oldu yumurtlamaya adete 3 gün kaldı tekrar test yapmadim bekleyeyim kafam çok karışıyor dedim😊sabırsızlanıyorum ama olmucak gibi geliyo sanki
Lallaydnn Testlerin içini açıp baktığımda bugün ve dün yaptığım testte siyah çizgi de çıktı diğerleri tek çizgi ne anlama geliyor bilen var mı içinizde