Yldzgll Merhaba kızlar 22. Haftaya girdim ama acayip kilo aldım dikkat etmeme rağmen böyle olan var mı . ? Ben şuana kadar 8 kilo aldım normal mi sizce
Aysee1123 Yldzgll İştahınız açık mı ? Herkesin yapısına göre ilerliyor bu kilo olayı kimisi yemediğim halde bile aldım diyor mesela
Slnaycn Yldzgll merhaba bende 25. Haftadayim 12 aldım 😬🤩 klilk hamileliğimde 30 almıştım sonra fazlasıyla verdim 👻 kilo iyi değil ama ben kendimi durduramıyorum 🐒
BirVeraAnnesi35 Yldzgll bizde bugün tam 22 olduk ben pek dikkat ettiğimi söyleyemeyeceğim 6 kg aldım 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ İlk hamileliğimdede böyleydi inş doğumdan sonra kolayca gider çokta kiloya takılmıyorum hamilelikte ödem kilo çok oluyor ama geçici kafanıza takmayın
Agg0207 Yldzgll 3 kg almıştım o haftada canım 437 grdi bebek herkesin vücudu farklı kontrollü gidiyorum birde ben dikkat ediyorum ama yinede aç kalmıyorm asla
Aysee1123 Yldzgll Yapınızdandır. Ben zayıf biriyim 51 ile hamile kaldım mesela boyum 172. Şuan 27 haftalığım daha yeni 53,5 olmuşum. Ekmek, hamur işi vs bunlarıda tüketmeme rağmen
Aysee1123 Yldzgll Hayır evdeyim. Benim arkadaşım çalıştığı halde baya almıştı hamileyken demekki onlada pek alakası olmuyor ya hemde market çalışanıydı öyle masa başı değil hep ayakta hep hareketliydi