esra__94 Fadimr Şuan kaç haftalıksın canım benim 7 haftalık henüz erken dedi diş doktoru bi üç ay geçince söyleyeceğim bende nasipse inşallah
Fadimr esra__94 7+4 benim acil olunca yapıldı doktordan doktora değişiyor dediğim gibi en güvenilir 2.dönem dedi doktorum acil olunca yaptırdm
Fadimr Blackatlas ne yesem doyma hissi yok kilo kaybım oldu 3 kilo 😔 iştahlı yemek yemeyi özledim o kazınma dehşet bişey ilk gebelikte böyle şeyler olmadı hiç prenses gibi geçirmişim 🤭
tubisssen Bende bugün 6+0 halsizlik ve uyku var bende sadece ama bugün kahverengi lekelenmem olmuş daha hiç doktora gitmedim
Esmaninannesi Kötü gidiyor bende… düşük tehlikem var bununla yetmek gibi eşimle de kavga etdik aglamakdan gözümde yaş kalmadı🙁
Edebiyacianne Edaerdem5203 7 haftalık ilk bebeğime hamileyim çok uyku yaptı bende bir iki kez sabah bulantım oldu ama kusma vs. Olmadı. Arada kasık ağrılarım oluyor adet dönemi gibi. Sadece sevdiğim bazı şeylerden tiksindim onun dışında sıkıntısız 🌺
Delidolu Edaerdem5203 yeni 8 haftaya girdik aşırı mide bulantısı hiç bişey yiyememe kilo kaybıyla devam
Yesimce Ben de 7+1 sabahları mide bulantım çok oluyor koku hassasiyeti ve belim çok ağrıyor gündüz uykusu muhakkak yapıyorum ama iştahım iyi maşallah yiyorum :)