Edaerdem5203 Ben 6+4 henüz ne bulantı ne de kusma var sadece biraz koku hassasiyeti ve bel ağrısı yaşıyorum
Ftrhn Edaerdem5203 7+2 bulantım çok olmadı sadece sabahları ilk kalktığımda hafif olıyor. İlk bebeğimde de olmamıştı. Ama çok halsız ve hep uykusuzluk var
123oznr Edaerdem5203 7+4 deyim bulantım var koku hassasiyetim çok fazla çok çok fazla beni en çok yoran duygusallık her şeye ağlıyorum bir de bel ağrısı kasık ağrısı
Sezenoner 8+5 haftadayim. Sabah ogurme ve bulantilarim cok fena. Prilam iciyorum bazen o bile fayda etmiyor. Cok yemek yersem kesin kusuyorum. Agzimin tadi yok sanki degisik ve uyku hali oluyor
Elif004 Bende 7+3 üm bulantım yok ama her an olacak gibi.. malesef koku hassasiyetim çok fazla. Bel ağrım var ara sıra bir de geceleri sağa sola dönmekten uyuyamıyorum, rahat edemiyorum. Gaz ve şişkinliğim var.
Elif004 Edaerdem5203 sürekli su içiyorum ve kahve bagımlısıydım. Kokusuna gelemiyorum canım gram istemiyor :) herkes şaşırıyor içmeme 3 gündür içmiyorum ki günde 5-6 tane Türk kahvesi içerdim