Betusbelinay Çatım dar diye 37. Haftada sezeryana alınıcam bu şekilde dogumu gerçekleşen varmı Bilgilerinizi istiyorum
Krfzhale Betusbelinay canim bebeğinin kilosu gelişimi hakkında ne dedi doktor bende eşimin askerliği çıktı ve dogumuma denk geldiginden o gitmeden 37 38 de falan mecburi sezeryan isticem sanirim 😞😞
Reyhankarabiber Krfzhale canm muhtemel doğum tarihini bildiren rapor alırsan askerlik şubeye gidip erteletmek için dilekçe verebilirsiniz. Biz verdik cevap bekliyoruz.
Betusbelinay Buseayazerdgn ben istemeden direk kendi gün verdi beklesek bile yapamazsın normal doğum dedi
Rabisaliiii Betusbelinay ben ilk oglusta catim dardı. Normal doğum yapmak için gittiğim de çatı muayenesinde hemen sezeryanda alindim
Betusbelinay Rabisaliiii bi anda öyle deyince tırstim bende başına bu sekilde gelen varmi diye sormak istedim
Krfzhale Reyhankarabiber onunla ilgili celp donemi belli olmadan dilekçe vermek gerekiyormuş sanirim eşim arastirmisti insallah olumlu cevap gelir canm
Reyhankarabiber Krfzhale bizde öyle sanıyorduk ama askerlik şube ile görüştük mazeret durumlarında olumlu dönüşler olmuş. Büyük ihtimalle olur dediler canm eğer gitmek istemezse eşin sizde deneyin inşaallah sizin de olur.