Turuncu Kızlar bebeğim 40 haftalık bugün alttan muayene oldum 1 cm açılmam var ebe her gün 2 fincan papatça çayı 2 fincan ada çayı verdi sizede böyle bi öneride bulunmuşlarmıydı acab
eminehilise Turuncu bana da kontrolde doktorum dedi adaçayı iç diye 🤷🏼♀️ Ama ben cesaret edip içemedim henüz 🤣
AygyulSina Turuncu papatya cayinin mumkunati yok ise yarasin cubku 24 haftalik iken sordum doktora icebilirmiyim diye icebilirsin dedi. Bir risk tasisa vermez yani acilma icin hayata vermez bana bu haftada ebe isini iyi yapamiyor galiba
Buseayazerdgn Burda birinin kanini sulandirmis kanamasini durduramamislar dogumda icsemmi icmesemmi kararsizim yani ada cayi
Tugcike Turuncu ada cayi kesinlikle onerilmiyo kizlar hamile iken ciddi zararlari var bana papatya birde böğürtlen yapragi cayini onerdi
Asafeymeninannesi Papatya çayı ne alaka yaa 🤔 ben papatya çayını uyku düzensizliğim için içtim bi sıralar ☺ açılma ve papatya cayi ? mümkünatı yok yani
BMH [bilinmeyen] benim eşimde 1ocak doğumlu kutlama yaparken kendimi suçlu hissediyorum sanki Noel’i kutluyormuşuz gibi geliyor