Cerentasdelen Sepet beşik görüntü olarak çok zarif duruyor ama park yatak daha kullanışlı diyorlar sizce?
Hizligonzales Cerentasdelen kesinlikle park yatak sepet besigi uzun sure kullanamazsin ama park yatagi hic yoksa 4sene kullanirsin
rojdaa_5634 Sepet beşik en fazla 5 ay hatta daha az bir süre kullanılıyor. Park besige geçtik çok şükür 3 yaşında oğlum hala yatıyor kardeşi gelince o büyük yatağa kardeşi de park yatağa geçecek inşallah. Tavsiye ederim
Hemsirees55 Sepet beşik değil de böyle chicco next me var onlardanslabilirsin ben huggy moon aldım çok özellikli oyun parkı da oluyor park yatak çok hantal kocaman
Armoisee Hemsirees55 ben de Huggy moon düşünüyorum, siz kullanmaya başladınız mı memnun musunuz acaba?
busebusrayilmaz Hemsirees55 merhaba içine ek yatak aldınız mı memnun kaldınız mı üründen ben de düşünüyorum da
Hemsirees55 Armoisee o kadar güzel bir icat ki valla şuan kullanıyorum her odaya en rahat şekilde sürülüyor heybetli değil çiçek gibi
Armoisee Hemsirees55 bir süredir stokta yoktu belki yine tükenir diye sipariş ettim bugün. İnşallah biz de memnun kalırız 🙏🏻 teşekkür ederim cevap için 🌸