Estuf Kizlarrr cok acil yardiminiza ihtiyacim var bi 2 gundur kabizlik sorunu yasiyorum, bugunde lavabodayken buyuk abdestim hafif kanli geldi hemoiroid olma ihtimali varmi acaba ilk defa basima gelio, biraz korkuyorum
LavinsMom Estuf benim hemoroidim var normalde en cok korktugum kabizlikti. Arada oluyor ama simdi sanki yediklerimle karsisin ala biliyorum gibi gibi 🙄
Ezgikrgz Estuf Hemoroid olabilir benim hamilelikten önce de vardı hamilelikte kabızlıkla 1 hafta boyunca sıkıntı çektim şuan ilaç değilde iyi gelecek şeyler tüketerek her gün dengelemeye çalışıyorum kefir , süt , muz bana iyi geliyor mesela ama doktorunuza danışmakta fayda var tabi🙏🏻
Ummuhan-ckr Estuf böyle durumda meyve tüketimi bol su ve probiyotik bana çok iyi geliyor isterseniz doktorunuza danışın
Estuf bebegimveannesi_ peki hemoroid olma ihtimali yuksekmi yoksa sadece normal bi kan lekesi olarakta gorulebilirmi zorlamdan kaynakli?
Sssssbvxx Zorlamadan kaynaklı bende 1 hafta falan öyleydim kabız olmiycak şeyler tükettim geçti kendine dikat etmesen defalarca zorlarsan kötü senin için bı an önce kabızlıktan kurtulmanın yolunu bul yoksa hemoroide dönüşür geçmis olsun canım
EsraDabakzkal Hemen magnesia calsie yazdırın. Toz halimde suya katılıp içiliyor bu yumuşacık oluyorsun.
Bennomuyum Son 1 aydır devamlı kabız oluyorum bende son haftalarımız doğuma 💕 dolabımdan üzüm yada kayısı hosafını hiç eksik etmiyorum yoksa bile çerezlerin içindeki kuru üzümleri seçip mutlaka yapıyorum anında fayda ediyor
EsraDabakzkal Estuf magnesie calcinee saba toz diye geçiyor canım orda bulabilir lisin bilmiyorum ama benim imdadıma yetişti kadın Doğum doktoru yazmıştı.