Gulbaharbebegi12 Arladaslar sorum var da bebek bezi hastaneye hangisi giderse bebek her zmn ona mi alışır öyle duydum da yolsa degistiren var mi
Gunes17 Gulbaharbebegi12 bebeğin poposu malesef deneme tahtası değil Bi marka alırsın eğer pişik yaparsa degisirsin simdi hangi markayı aldiysan ona devam etmen lazım pişik yapmazsa
Ada022 Gulbaharbebegi12 ben molfix aldım molfix le devam edeceğim herkes memnun genelde sürekli değiştirmeyeceğim sıkıntı olmazsa
Agg0207 Gulbaharbebegi12 hangi bezle başlarsan öyle gitmesi gerek ilk kızımda Molfix aldım 2 sene kullandık hicdegistirmedim şimdi yine hamileyim baby turco natural aldım inşallah memnun kalırım içerik olarak çok temiz ve fiyatı uygun geldi bana molfixe göre
guzelanne01_ Gunes17 sizin yazdığınızı yazacaktım aynen öyle☺️Ben depremzedeyim çok fazla bez verdiler hep hiç biri yaramadı oğluma mesala bir molfix yaradı molfixle devam ediyoruz
Agg0207 Gunes17 canım her bezde hata olabilir en kalitelisinde bile bir tanede çıktı diye genel marka kötü diyemeyiz bir çok kişide memnun