IKRAM_01 aryakuzey Bende dün gittim özel Dr.a 14+1 günlük cinsiyet için kız dedi bacak arası foto yok ama, sizce netmidir yoksa değişirmi ?
Canimucizem aryakuzey yani erkek dendi ama detaylı sonrası doğumda dahi degisen oluyor diye okudum burada hayırlısı artık napalim 😂
zeyenp5524 aryakuzey yaaa benımde hep kız gibi dedi şimdi erkek diyo gösterdi doktor pipisini suan 17 hafta acaba umutlanmalımıyım 🤣🤣 2 oğlandan sonra kız bekleyince buda erkek deyince ufak caplı bi şok geçirdim ne yalan söyliyim🤣🤣
ilknur_00 Elfelf0 sabah bende detayliya gidecem bakalım kız mıymış erkek miymiş 😅 28 haftaliga kadar kız dedi sonra erkek dedi herşeyde aldım şaka gibi ama ben hala kız olduğuna inanıyorum değişeceğini sanmıyorum 🤷
zeyenp5524 Yaaa bi muallakda kaldım burayı okuyunca erkek deyip pipiyi gösterdi kordon su pipide bu dedi acaba olabilirmiki herseyden önce saglıklı sıhatlı hayırlı ewlat olsun ayıpsız amansız ama bide kız ewlat tatmak isterdim açıkçası🥺
ZeynepNur5274 Fenciiii o pipi değil kordon çıkıcak gör bak canım pipi öyle olmaz . Okadar kalında olmaz 😁
Fenciiii ZeynepNur5274 Aksi çıkarsa da sevinirim ama bende sordum ayrıca kordonu da gösterdi aynı anda fotoğrafı böyle çekti bilmiyorum artık 14+1 de erkek kesin dedi parti de yaptım 16+6 da da bu fotoğrafı verdi erkek dedi hayırlısı olsun 😁
ZeynepNur5274 Fenciiii sende diğer ay cinsiyetim değişti diye post açıcaksın bak söylüyorum😁 öyle pipi olmaz yumurtalıklarıda oluyo yanlarda ki okadar kalında olmuyo .
Fenciiii ZeynepNur5274 Böyle de kesin yazmayın herkese kız isteyen umutlanabiliyor iki doktor gördü beni
Fatmauzun_ ZeynepNur5274 net konuşmayın vallahı bana kız dedınız ama ben 32 haftalıkken ogrendım kı erkek
Tubasade 0634 öyle tabi canım kesinlikle ilk olarak sağlıklı olsun tabii en önemlisi bu hayırlı evlat olsunlar işte ilk olunca böyle bi telaş oluyo nedense kendimde cok sabırsız ve heyecanlı biriyim her konuda bu duruma da yansıyo haliyle 🙈🥰
PrensinibekleyenAnnee Tubasade ozman bekle banada 12 de kız 15 de erkek dediler bı şok olduk 😂 degisebilme ihtimali hiç aklıma gelmedi
Tubasade PrensinibekleyenAnnee belirsizlik oldu mu kötü oluyo işte benimde kuzenime aynı senin gibi %90 kız demişler 3 hafta sonrası bu çocuk erkek demişler 😂o yüzden beklemeye devam ama inşallah son ana kadar yanılma yasanmaz o kadarda olursa artık yuh dicem😂
PrensinibekleyenAnnee Tubasade bugün mesela ultrasyona girdim doktorun biri erkek dedi diğer acaba kordon mu dedi diyeti yok kordon değil dedi 😂😂 herkesi. Kafa karışık
Tubasade PrensinibekleyenAnnee hahaha kime inanalım hiç bilmiyorum o kordon dedilleri direkt öyle pipi gibi mi duruyormus ya kan akımına mı ne bakılyo ordan ayıt edemiyorlar mı acaba😂
PrensinibekleyenAnnee Tubasade walla 1 kız diyen oldu gerisi hep erkek o yüzden erkektir zaten cumartesi ayrıntılı var sanmıyorum yani artık kıza döneceğine bakalm senin ilk çocuk mu 😊
Tubasade PrensinibekleyenAnnee evet canım benim ilk bebeğim olcak bakalım o yüzden insan sürekli merak ediyor asırı heyecanlı bi süreç🥰