Tubasade 0634 bak sende de alt tarafta cıkıntı var gibi bacak arasını dönünce göründü mü bu cıkıntı canım
0634 Tubasade bilmiyorum ki 3 doktor erkek dedi ama benim içimden hep kız geçiyor nedendir bilmiyorum 🙈
0634 Tubasade niftp testi yaptırdık en net cuma gününe kadar çıkacak bir umut içinde bendeki kız olur diye 🌸
Tubasade 0634 ay bana da öyle doktor %80 erkek dedi ama içimde acaba doğru mu celişkisi var bide cogu kişide cinsiyet yanılmasını görünce ister istemez bi ikileme düşüyor insan 🙈🌸
Tubasade 0634 ay hadi insallah kalbindeki hayırlıısı ile olur mutlaka haber ver bende cumartesi gideceğim bakalım kontrole belki netleşir 16 hafta oluyor artık 👼
Yeniann23141 aryakuzey dr erkeğe benziyor ama kesin değil dedi .ya inşallah bide kızım olur bi oğlum var
0634 Tubasade aynen bizde merakla bekliyoruz sonucumuzu sende sağlıkla ol kucağına inşallah bebeğini canım ☺️
Tubasade 0634 ay amin canım insallah sende sağlıcakla bebişini kucagına al insallah Allah gönlündekini hayılrı kılarak nasip etsin insallah🩷
Tubasade aryakuzey bakalım canım insallah doktor da tahmin üzerine konustugu için kendimi şartlamak istemedim o yüzden beklemedeyim bakalım🙂amin insallah canım hepimizin yavrusunu sağlıklı sekilde kucagına almayı nasip etsin Rabbim 🩷
Duyguuuu0 aryakuzey benim ilk çocuğuma erkek erkek dediler sonradan kız olduğunu ogrendik detaylı ultrasonda netleşti