leylaAraf Emd- canm bana 15.haftada yüzde 70kiz dedi bacak arası boş dediler 19da erkek olduğu anlaşıldı pipi bize el salliyordu resmen 😅 detaylida dhada kesinleşti zaten
Emd- leylaAraf canım bende 17 de yüz de 99 kız denildi ama değişirmi bilmiyorum genel de kimi değişiyor da arası ama boştu ya değişir mi acaba ya detaylı da 20 de bakalım değişecek mi
leylaAraf Emd- bence değişmez 17tam öğrenme haftası zaten sanmıyorum ama sen yinede alışveriş yapma bekle bence.Allah gonlund göre versin inşallah canım
leylaAraf ozgecemre06 14*4filan di hemen hemen 15haftalik di canm ama cihazın kalitesine de bağlı birz azlinda
anneoluyoruuumm16 aryakuzey ben 20. Haftadayiz nerdeyse tüm eksikleri bitti zortlarim valla cinsiyet değişirse 😂😂
Betulhdvrd aryakuzey göbek kordonu denk gelmiş olabilir o ara kızda yanılma payı pek olmuyor orası boş olduğu için ama erkek dediklerinde bazen kordon vs olabiliyor
aryakuzey Betulhdvrd sanırım öyle oldu canım sağlıklı olsun önemli değil cinsiyet ama insan merak ediyor 😊
aryakuzey anneoluyoruuumm16 hahaha sağlıcakla kullanın 😃 ya gerçekten inşallah öyle bir şey olmaz 😃 bende beşikle bebek arabası aldım ama her iki cinsiyete de oluyor tabi kıyafet alsaydım üzülürdüm 😃
anneoluyoruuumm16 Ceylan01-13 ay iyiki almışım ama çok pahalandi herşey. 8. Haftada başladım almaya bebek arabası mama sandalyesi biberon seti beşik kıyafet bez
Rzgrn_Annesi133 aryakuzey canm bende aynısını yaşadım 15,16 haftalık erkeğe bnzettiler erkek dediler 18 de göründüm 2 gün önce %99 kız dedi başka doktor hngisine inanaym şaştım
aryakuzey Rzgrn_Annesi133 sağlıcakla alalım kucağımıza inşallah 🤲 bende canım detaylıda kesinleşir daha cok var ama mecbur bekleyeceğim