Buse__ylmzz07 Hanımlarr benim canım her saniye karpuz istiyor her gün her öğün karpuz yiyorum sizlerin canı ne istiyor en çok? 🍉🤰🏼Bu arada bu kadar karpuz yememin bi sakıncası olur mu acaba 🤭🤔
defnezumram Buse__ylmzz07 31. Haftaya geldim aşermedim desem yeridir ya ama çok fazla meyve yiyorum mesela bana çikolata yiyormusun diyorlar şöyle 40 yıl yemesem aklıma gelmezdi normalde de hamileliktede aynıyım meyve yemek daha çok işime geliyor
heleninannesi Buse__ylmzz07 bende çok karpuz iyorum ama çok gaz ve şişkinlik yapıyor her gün bidaha yemicem diyorum yine iyorum 😂
Buse__ylmzz07 defnezumram ben her gün çikolata yiyen yemeden duramayan birisi olarak hamileliğimde hiç Öyle fazla çikolata yemedim istemiyor canım. Canım meyve istiyor hep daha sağlıklı zaten 😅 ama her gün her gün de karpuz yenir mi ya dilimini 100₺ aldığım günü bilirim daha tam çıkmamıştı
Buse__ylmzz07 heleninannesi tüm gazımın sebebi demek karpuzmuş😅 vallahi karpuz kadar güzel bi meyve var mı ya🥹
fMine Buse__ylmzz07 valla bol bol yıyın ben yerimede yıyın bende yedım ama artık yuyemıuorum bebgıme gaz yapar dıye Doğum yapalı bır ay oldu ☺️
heleninannesi Buse__ylmzz07 aynen çekirdeksiz karpuz 🍉 çok seviyorum yaaa dolaba koyuyorum bide buz gibi oluyor of canım çekti Şuan ve kocam evde yok doğramayı sevmiyorum akşam olsunda hemen yemek istiyorum 😂😂
defnezumram Buse__ylmzz07 ben canım çekmesin diye karpuzu manavın önünden geçmiyordum eşim baktı olmuyor aldıydı hemen😂
Esradenizz1 Buse__ylmzz07 belli değil daha 14 haftaliğim ama erkek olacak diye düşünüyorum cinsiyet belli olunca yazayım
etkafa Buse__ylmzz07 sadece su içiyorum desem yeridir günde 5 lt 🫢aklıma sadece su geliyor tuvaletten de çıkamıyorum oraya yatak yapıcam sonunda 😫🙄🙄
Buse__ylmzz07 etkafa bende günde 1 lt su bile içmiyorum 2-3 bardak anca :( çok iyi yapıyorsunuz vallahi
1prensesannesi_ Buse__ylmzz07 bnde en çok çikolata ve karpuz yiyorum her öğün yiyorum karpuzu çikolatayı günde iki tane falan ☺️🤭
Kukulikukuli12 Buse__ylmzz07 İlk hamileliğimde patates kızartması nerdeyse her kahvaltıda yiyiyordum. 41 haftada dogum yaptım 6 kg almıştım 🤣 Şimdi 2yee hamileyim meyve cok tüketiyorum canım istiyor birde haşlanmış mısır 🤤🤤🤤🤤🤤