Ebraz Kızlar sabah güne yorgun dayak yemiş gibi uyanıyorum ya hani dinlenmiş gibi değilim bacaklarım ağrıyor halsiz isteksizim hiç dinlenmiş gibi değil sizdede oluyormu ?
gamzecgr Ebraz bende var o hele ilk yataktan kalkınca ayaklarımın üstüne basınca öyle bir acıyor ağrıyor ki ödem mi oluyor artık neyse akşamdan dövmüşler uyuyakalmışım gibi
Lalelale1 Ebraz bende öyleydim sanki gün boyu ayakta kalmışım gibi ayak ağrısı halsizlik vardı B12 değerim çok düşük çıktı doktor ondan kaynaklı olduğunu söyledi
Zeynep1080 Ebraz en iyisinden magnezyum kullan sabah akşam , 2şer tane bile atabilirsin toparlayana kadar (400-600mg a kadar kullanılabiliyor) ,bak nasıl fayda ediyor , yorgunlukta azalıyor ağrılar geçiyor
Ebraz gamzecgr ay bende dinç kalkmak istiyorum fıldır fıldır evimin işini yapmak istiyorum 32+1 im git gide de ağırlaşıyorum 😏
Ebraz Lalelale1 ya hamilelikten kaynaklı vitaminlerde kullanıyorum zaten decavit kullanıyorum baya vitamin falan var onda
Lalelale1 Ebraz bende kullanıyorum d3, magnezyum, kan ilacı ,decavit normalde de düşüktü zaten benim gebelikte iyice düşmüş
Zeynep1080 Kızlar magnezyum deneyin bir ben çok faydasını gördüm Eğer vücudumuza magnezyum girmezse diğer b12 dvit omega ,vücut bunları işleyemiyomuş zaten ,hasanhüsnüeren in videolarına bakın ,ben morethan kullanıyordum geçen ocean ın aldım bulamayınca