oznr3434 CemrePektas normalde bende bebek direk bebek odasına görtürülüyor daha sonra anne odaya gelince yanına getiriliyor diye biliyorum. Sanırım hastaneden hastaneye değişiyor.
Baharbada61 oznr3434 İki doğumum da bebek benden önce odaya gitmedi hatta ameliyathanede bebeğim nerde diye sorduğumda kontrolleri yapılıyor sen odaya gitmeden bebek gitmez kimseye de verilmez güvenlik açısından denilmişti
poyrazin_annesi28 oznr3434 Nooo. Hatta ben odaya alındım sordum ne zaman gelicek bebek diye. Sen geldinya birazdan getircrz dediler. Önce gitseydi odada kimse yoktu zaten
SusamTanecigi oznr3434 odaya ben gelince getirdiler bebeğimi öncesinde kilosu boyu qyak izi kiywfeti gibi işlemleri yapmışlar ameliyathanede giydirdiklerini değiştirdiler sonrasında
Meeryem nurbanu-y bencede boyle olmasi mantikli once anne kokusunu almasi lazim bide anne babadan once atlayan akrabalar oluyor ya bende onlara fitil oluyorum
BirVeraAnnesi35 oznr3434 önce bebek geliyor anne daha sonra dikiş atılması vs için kalıyor ameliyathanede
peksimetya Ben genel anesteziliydim. Bebeğimi doğduktan sonra kapıdan sadece babasına göstermişler daha çoktığı gibi yeşil bi örtüye sarıp. Sonrasında görememişler. Ben odaya alınmışım. Kendime geldim sonra bebeğimi getirdiler. Bence olması gereken de böylesi.
kncbalm123 oznr3434 yani beni odaya götürmüşlerdi hatta herkes odadaydi ben sanırım uyanamadım bacaklarımı cipciklediler gözümü açtığımda bebeğimi kucağıma verdiler
oznr3434 Egeminannesi odayamı getirdiler ameliyathanede bebeği tutmuyorlar ama direk bebek odasına çıkarıyorlar diye biliyorum.
Skrblt oznr3434 bebeği gözlem odasına görütüyorlar. Anne geldikten sonra bebeği de getiriyorlarmış. doktoruma sordum ben.