ikiprensannesi__ Naznaz123 oğlum altı yaşında hala var merak etme doğum lekesi ama bebekler kafa üstü felan yatıyoruz ondanda oluyor korkulacak bişey degil
Buse__ylmzz07 Naznaz123 konuyla alakalı bilgim yok ama yiyesim geldiii şuuu etleriiinii😍🥹🥹🥹 maşallah 🧿
Fatmisko Naznaz123 benim oğlumunda var büyüktü hatta ilk doğdugunda şimdi dah küçük doğum lekesi bu eğer ilk doğdugundan beri varsa cnm
Naznaz123 Allahkahretmesin1 doktora gitmeme gerek var mı böyle birşeyden birde özele gidiyorum devlette doktor yok burda
EMIR-ATLAS Allahkahretmesin1 benim oğlumdada var şuan 1 yaşında doğum lekesi ve ben hamileliğimde çok çilek yemiştim ona bağlıyorum korkulacak birşey yok ferah tutun içinizi
Holamerf Naznaz123 gül deniliyor kuzenimin göz kapağında var hiç bi problemi yok doğum lekesi gibi nir iey
Holamerf Holamerf Sadece deride kırmızı renk değişikliği şeklinde olanlar en sık rastlananlarıdır. Bebeklerin alnında “melek öpücüğü”, ense kökünde “leylek ısırığı” adlarını alan bu doğumsal lekeler zamanla solarlar. Tedavileri gerekmez.
Kalbiimde2can Naznaz123 bilmiyorum ama yorumsuz kalamicam resmen bu tatlisi ekrandan yiyesim geldi yaaaa masallah allah nazarlardan korusun insallah 🧿😍
murvet_98 Aynısı bizimkinde de var doğum lekesi o bazılarının zamanla geçerken bazılarında kaliyomus sıkıntı yapmayın