GaMze-koran35 MerveeAycaa doktorun bunu sana söylemeli 28 haftada yapılıyor asla ihmal etmemen gerekiyor eşimle bendede var 28.haftamizda iğne olucaz
GaMze-koran35 MerveeAycaa hamile kaldığım ay kanama oldu hastaneye gittim ilk ayimda iğne oldum 28 haftamda birdaha olucaz Allah’ın izniyle
Eceee MerveeAycaa ilk hamile kaldığın zamanlarda kanama olursa hemen vuruyorlar bir sorun yoksa 28 haftalıkken vuruyorlar doğumdan sonra da bebeğin kan grubunu babasından aldıysa yani (+) ise sana tekrar iğne yaparlar
Mineklc MerveeAycaa bu biraz değişken bir durum canım bizdede kan uyuşmazlığı var 32. haftamdayım bazı doktorlar 28. haftada yapıyor ama benim doktorum yaptırmadı iğneyi.Lekelenme kanama olmadığı sürece yapmiycaz dedi.Doğumdan sonra bebeğin kan grubu benimle aynıysa yine yapılmayacak ama farklıysa o zaman yapılacak.
MerveeAycaa Ben hamile olduğumu bilmiyordum adet günümden 2 gün önce siyahımsı bir leke gördüm adet olucam sanırım dedim devam etmedi. 1 kere oldu. ⅔ gün sonra acile sancı ile gittim hamile olduğumu öğrendim. O şekilde kaldı doktor kanaman olursa gel dedi 🫣
MerveeAycaa Yani devam eden bir kanama olmadı 1 seferlik geldi bitti o da bebeğin rahme yerleşme lekesi dediler. 🙏🏻
Mineklc MerveeAycaa sanırım daha bebekle bir kan teması olmaz yerleşme kanamasında ama sen yinede ihmal etme doktorunla detaylı konuş iğne olayını.