Bsrcnr2808 Haftaya girmekle beraber ağrılarımız arttı üstüne makat ağrısı ve sancısı başladı biraz korkmaya başladım açıkcası doğuma ön hazırlık yalancı sancılar olur diyorlar ama biraz acıtan ağrılar 🥺🥺🥺😨
Ebraz Bsrcnr2808 benimde gaz sancısına benzer ağrılarım oluyor bacaklarım ağrıyor belim ağrıyor bide şimdi idrar yaptıktan sonra orda batma hissi başladı son aylarda git gide zorlaşıyor
Kubradgrmncgl66 Bsrcnr2808 aynısı bende de oluyor 32 haftalık başladı 35 haftayım hala var ama çok şükür sıkıntı yok
Dnzglsm_123 Bsrcnr2808 bugün 33 oldum ben. 32′den beri ara ara ağrılarım oluyor. Adet ağrısı gibi. Kısa sürüyor ama sonra geçiyor. Kontrolüm vardı bugün nstye bağlandim sancı falan çıkmadı. Büyük bir ihtimalle yalancı sancıları yaşıyoruz
gizem3572 Bsrcnr2808 tam 32 de banada aynısı oldu hala devam ediyor ama kontrollerde herşey normal cıkıyor 🤷🏻♀️ 35 olduk smdi inşallah erken olma durumları olmaz
Hamile_Teacher 31 hafta bitti 32 oldum benimde vajınamda bir ağrı var devamlı bi batma ve ara ara giren kramplsr kasılma şeklinde makatı ilk kez duydum ama
Bsrcnr2808 Ebraz bende yok diğerleri şükür sadece bu haftada böyle ağrılarım var ara ara korkmuştum geçmiş olsun hepimize inşallah bu güzel günler de geçicek 🥹
Babyyyyyyyy Ebraz benimde idraedan sonra batma oluyordu enfeksiyon varmış bir idrarlan testi verin isterseniz bende 34 haftadayım makat ve bel ağrısı oluyor arada
Bsrcnr2808 Kubradgrmncgl66 yalnız olmadığıma sevindim halimize biraz üzüldüm ama tatlı bekleyişler sabır edicez 🖤🥰🥹
Ebraz Babyyyyyyyy ya enfeksyon vardı antibiyotik kullandım daha 1 ay önce mi ne oldu sürekli böyle mi olucak şu enfeksyondan bıktım
Selin356 Babyyyyyyyy canım bende 23 haftayım makat bel ağrısı ve vajınada ağrı zonklama oluyor birde kasıklarda sürekli enfeksıyonum var ı mu yapıyor acaba 😔
Hazalibis @Bsrcnr2808 35 haftalığım bende aynı şekildeyim, doğum kanalına girmeye çalışıyorlar herhalde
Babyyyyyyyy Ebraz son haftalarda normalmiş sanırım enfeksiyon benimde bu ikinci oluşum bakalım artık dayanacaz napalım
Arzu501 Bsrcnr2808 33+6 aynen bendede öyle. Ayrıca suyum azalmış, bebek başı çanağa yerleşmiş baya. Bu gün doktor söyledi.