Gulcag Sibelemre 24 haftalıkken gitmiştik 773 gramdı prensesim şimdi 30 haftalığız 29da gittiğimiz de 1.210gram olmuştu teyze😇
Hazinem Sibelemre Bnde 23+3 günlüğüm 606 gramız bizde buğün detaylı ya gittim çok şükür herşey yolunda 🙏
Sibelemre OgretmenEva maşallah rabbim kucağınıza almayı nasip etsin benim de kızım olcak allahın izniyle 🤗
Sibelemre Kelebek90 bizimkilere bakılırsa iyi bence bebek 22 haftadan sonra daha iyi gelişmeye başlarmış
Kelebek90 Sibelemre maşallah diyelim o zmn😊 progestanla büyütüyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Kolay değilmiş bu hamilelik😉
Purple AyseErdal yok az degil panik ypma cnm son aylara dgru daha gelisr. Yemk yiyemiyorsan sut yogurt meyve ceviz boyle seyler ye bn ymek yiyemiyorum bi ayda 300 gr dan 618 gr cikti bebek
Sibelemre AyseErdal o zaman ıyi beslemiyoruz süt yoğur yumurta ceviz meyve ve meyve suyu ihmal etmiyoruz bebislerimizin sağlığı için 🤗
Hazinem Sibelemre bana doğum tarihi söylemedi ama ultrason kağıtların da bnm de aşagı yukarı öyle çıkıyo cnm