Limeekce o dönemler zaten bulantı olur ki vitamine bağlamak yersiz. Başka vitamine geçtiğinde ya da o vit. bıraktığında da belki bulantıların kendiliğinden azaldı. Bir de her kadın doğumcu doğru bilseydi bazı şeyleri ohoo ben ilk doktorumu dinlesem şimdiye Progestanı bırakmıştım ikiz bebeklerle rahim ağrılarından inim inim inlerdim. Şuan gittiğim doktor hem progestan, hem günde 3 doz magnezyumla ne bir ağrım var ne bir şey. Öteki doktor magnezyumun rahim kasılma, ağrı önleyici özelliğinden haberi bile yok belli ki lafını dahi açmadı hiç. Tek bir bel ağrısı dahi yaşamadım henüz mesela. Progestan ikizlerde 37. haftaya kadar götürür bizi diyor bu doktor ki gerçekten öyle hiç erken ikiz sezaryenine girmedim o hocanın. Ama 27 hafta ikiz doğumlarına çok girdiğim var o Progestan’ı kes diyen doktorun 🤦🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️ Yani her doktorun bilgisi, tecrübesi ayrı bir doktordan duyduğunuzu doğru gibi algılamayın sonra bilinç altına yerleşiyor o bile önyargıya, bulantıya sebep olur. Kimisine 7 aydan sonra Omega önermiş doktoru mesela saçmalık. Sırf doktorların kendini geliştirmemek ve güncellememesinden oluyor bu durumlar