Azracagla Kızlar kızımda hiç böyle olmadı daha geç hissettim bu erkek bebem 16.haftaya girdiği gibi sert vuruşlarla başladı biraz önce bir vurdu çığlık attım ayy diye çok sert Vuruyor ya normal mi 😁
EbrKzlky Azracagla 2.oğlan anası olacak ben söylüyorum ve şuan oğlum tekmelerken yazıyorum çok normaaaaal 😂😂
birannis_ Azracagla hergun içimde bir iç savaş var napiyor bilmiyorum bazen hiç uyumuyor diye düşünüyorum sabahın 5 bucugunda şiddetli tekmelerle uyandırıyor beyefendi 😆🤦🏻♀️🥰
Azracagla EbrKzlky demek erkek vuruşu bu oluyor alışmak lazım ayyy diye bağırdım eşimde n’oluyo diyo ahahahah😀😀dedim oğlan vurdu korktum 😃😃
adalinda-35 EbrKzlky kaç haftalıksiniz ben 25. Haftamdayim 2 3 gün bebiş çok fazla vuruyor ama bazen 2 3 gün hiç vurmuyor çok az hareketlerini hissediyorum sadece
EbrKzlky Azracagla evet evet alışırsın zamanla merak etme benim eşim elini koyduğunda bazen çekiyor napıyoo laa buu diye hahah 😂😂
EbrKzlky adalinda-35 28 haftalığım, hiç endişe etme arada öyle hissetmen normal ben iş yaparken yada dışarıdayken falan cok hissetmiyorum ama dinlendiğim zaman off 😂
aslanprenses_ Benim kızım da bazen öyle bir tekme atıyor ki canımı çok acıtıyor. Eşim geçen gün korktu ben çığlık atınca hastaneye gidelim diyor. Oldu dedim her tekmesinde gidelim prensesin 😂
nurcakar03 Azracagla 19 haftafan yazıyorum dün gece bizim oğlanda coşmuştu karnıma bakarken bile belli oluyordu haraket ediyordu karnım😄
Fmcsa Azracagla benimde öyle cnm kızlarımda bu kadar çok sert hissetmedim ama oğlumun maşallahı var vurdukça banada arada çığlık attırıyor 😀 sağlıklı olsunlar da tekme atsın yeterki 🤲😇💙
Balbebek012 Azracagla bir de biraz daha büyüyünce bir annesi her an içimden çıkacakmış gibi hissediyorum