Gkcem9561 Olivia aslında saçma değil benim ablama ebesi vermek istemiş adını kaçan kızımın adı diyerek niyetlenmiş ablamda kaçarak evlendi böyle olabiliyor
Mire Tunc-armagan off bende lidyayı çok istiyordum ama bir kişi bile destek çıkmadı anlamı gerçekten çok güzelll neymiş parayı çağrıştırıyormuş veya dalga geçerlermiş parayı sen mi buldun diye vsvs
Bebiskosuu 2prensesannesi50 saydıklarınız içinden kesinlikle afra diğerleri 10 sene öncenin modası artık. Hira ikra asel hiç yani nolur koymayın 🥲
Rabiabdr AbSed ilk anlamı güzel hoş demek ama Arapçaya çevrildiğinde sünepe kadın anlamı taşıyormuş birde Ra tanrıçasından ötürü koymak çok önerilmiyor, benimde arkadaşım var hoca ismi Rana ve ismini değiştirdi
Rabiabdr AbSed ilk anlamı güzel hoş demek ama Arapçaya çevrildiğinde sünepe kadın anlamı taşıyormuş birde Ra tanrıçasından ötürü koymak çok önerilmiyor, benimde arkadaşım var hoca ismi Rana ve ismini değiştirdi
BirVeraAnnesi35 2prensesannesi50 kızımın adı Vera şimdi ikincisii geliyor ya Dora ya da Lidya olacak gibi kararsızım bnde🥰
Rabiabdr 2prensesannesi50 afrayı bende düşündüm çok afralı tafralı olur dediler, her kafadan bir ses çıkıyor