16Gizem16 Kizlar cuma serkilaj oldum hiç sikintim yoktu ama WC den sonra temizlenirken elime ip gibi beyaz biseyler geliyor resmini çektim bugün doktora gösterdim normal dedi ama içim içimi yiyor sizdede oldumu bu tarz bişey merak ettim
papatya56 16Gizem16 Canım geçen sene sanki seninle konuşmuştuk o zamanda serklaj olmuştun hatirlatmk istemem ama bebeğin dogdu mu bende serklajli dogum yapmıştım
Ozgeislr Enfeksiyon olmasın? İdrar tahlili yaptırmanızı öneririm. Birde fitil kullanıyorsanız onun da eseri olabilir
16Gizem16 Ozgeislr yok fitil kullanmıyorum bugün verdi enfeksiyon olmiyim diye daha başlamadım antibiyotik içiyorum böle bişey yoktu dikişte sonra geldi mantar vs değil çok belli yani ip gibi bişey ama çok korktum doktora güveniyorum 1 2 kere daha gelir korkma dedi ama işte insan genede rahat edemiyor Bir benmiyim diye sorguluyor
16Gizem16 papatya56 evet canim serkilaj 1 hafta kadar dayandı enfeksiyondan hastaneye yattım 2 gece de doğumhane katında yattım tam odaya indirdiler suyum geldi malesef yarım akıllı bir doktor sezeryan ol belki yaşar dedi bende o korkuyla kabul ettim yaşamadı birde orda enfeksiyon kaptirmislar dikislerim açıldı 1 ayda öle yattım hastanede şimdi sürpriz bir gebelik oldu doç bir doktor buldum ona gidiyorum önlem amaçlı atildi
papatya56 16Gizem16 Çok üzüldüm canım yaşadıklarına inşallah bebeğini saglikla kucağına alırsın enfeksiyona dikkat et bol bol su ic sürekli çamaşır değiştir
16Gizem16 papatya56 sağol canım yapıyorum hepsini doktorum yatma dedi bazı yasaklar var ama yatirmicam dedi bugünde elime ip tarzı şeyler gelince çok korktum muane iyi geçti ama işte insan birkere yaşayınca korkuyor
papatya56 16Gizem16 Bende sürekli yatmadım yemeğimi felan hep kendim yapiyodum camasirlarimi yıkıyodum asıyodum burda okumustum ip geliyo diye benim hic öyle ip felan gelmedi
16Gizem16 papatya56 doktor normal korkma dedi resminide gösterdim inşallah normaldir gerçekten yoruldum artık cunki 😔