EylAynr Sizde Özel hastanede nst için ayrıca ucret ödüyor musunuz? Ve ne kadar nst ücreti veriyorsunuz?
Ikiz_annesii EylAynr ikizlerim için kontrol günü 188 tl vermiştik. Ama muayene gunu olunca fiyat değişiyor mu ya da tek bebek için ne kadar bilemiyorum. Pendik medipol
Ikiz_annesii Her bebek icin ortalama 15-20 dk çekildi bende onu merak ediyorum kısa mıydı acaba sizlerin kaç dk çektiler teyzeler
EylAynr Ikiz_annesii benim kalp atışı çok yükseldiği için aynı günde 3 kere çektiler en kısası 15 dk sürdü sonrasında olanlar takip amaçlı olduğu içim daha uzun sürdü
Symaaas EylAynr ay şimdilik artmazsa 60 ve en uygun bizim Burda :) galiba muayene 450 doğum 12 bin şimdilik artış olmazsa perşembe ögrenicem bakalım son durumu
EylAynr Symaaas çok şanslısınız 🙂 muayene 630 nst en son 150ydi zamdan sonra ki fiyatını henüz bilmiyorum
Minimalannesiii EylAynr MedicalParkta doğum paketimiz olduğu için ayrı ücret ödemiyoruz 15 TL muayene için veriyoruz sadece
Gizemlibirisi 420 muayene olmuştu en son.nst için 150 dedi 32 haftada gittiğimde.bende gerek yok dedim girmedim.carsamba günü gidicem 36 haftalık olduk belki girerim