mukkeerrem Bebek arabası almak istiyorum çok fazla model var kafam çok karıştı ilk bebeğim olduğu için bilemiyorum ne gibi özellikler olması gerekir bana bebek arabası önerebilir misiniz şu şu özellikleri olduğu için vs.💕
Allahkahretmesin1 mukkeerrem ben travel sistem tercih ettim pusetin tak çıkar olayı kafama yattığı için mesela bebek arabası ile evden çıkıyorum aşağıya indiğimde direkt puseti bebek arabasından söküp arabaya koyabiliyorum bebeğim uyuyorsa rahatsız olmuyor ama eğer toplu taşıma kullanan biriyseniz travel sistemi önermem ben toplu taşıma kullanmadığım için bu modeli seçtim
Hilalllle mukkeerrem baby hope kabin boy katlanabilir arabasını tercih ettim ben bebeğim henüz doğmadı kullanmadık henüz fakat genel olarak hafif pratik bir araba benim içime sindi açıkcası boyut olarakta katlanır olması fazla yer kaplamaması adına iyi oldu bence
Allahkahretmesin1 mukkeerrem sürüşü falan çok rahat öyle abartılacak bir ağırlığı da yok ben çok memnunum
Allahkahretmesin1 mukkeerrem https://ty.gl/qd6d67wsx8 Bu ürün bendekinin rengi farklı sadece bir de trendyoldan değil de civilden almıştım indirim vardı 3000 tlye aldım 2 hafta önce şu an indirim devam ediyor mu bilmiyorum
Allahkahretmesin1 mukkeerrem civilde bu da vardı hatta ikisi arasında kalmıştım bu da gayet kaliteli alınabilir bence denediğimde çok rahat gelmişti bana sürüşü falan çok yumuşak oluyor zaten benimki ile aralarında hemen hemen hiçbir fark yoktu sadece puseti biraz daha kaliteliydi
mukkeerrem Allahkahretmesin1 şuan sizin aldığınız 7 bin görünüyor ya civilde fiyatı sizin aldığınız fiyatta mıdır
Allahkahretmesin1 mukkeerrem onu hiç bilmiyorum ben gittiğim zaman tesadüfen indirime denk gelmiştim 6 bin küsur fiyattan düştü demişti satıcı