kuzucukyolda Heran doğum yapabilirim daha önce doğum yapanlar sancı anında neler yaptınız nefes egzersizi işe yaradımı veya çömelme birde ıkınma sırasımı yoksa sancılarmı daha zor
gudmorningbeya kuzucukyolda sancı geldikçe bacaklarınızı olabildiğince açıp yere kadar çömelin bu bir ikincisi de duvara ellerinizi dayayın parmak ucuna kalkın bir ayak inince diğeri kalksın ağrı merkezini değiştiriyor ben inanılmaz faydasını gördüm bir de avuç içinize eski tip taraklardan batırın akupunktur taktiği bu da
mombabe Her an doğum yapacak biri olarak bende burda bekleyeyim 🙋🏻♀️ sağlıkla doğuralım inşallah hiç zorlanmadan 🙏🏻
snowpress Öncelikle kesinlikle sıcak duş, sonra duştayken perine masajı, pilates topunda zıplama ve 8 çizme hareketi cok etkili. Ben bunlari yaparak evde gecirdim coğu kasilmayı, hastaneye gittigimde 8 cm açıklıgım vardı
Sevcan_nefes Valla benim gece 3 te başladı sancım sabah 8 e kadar evde yürüdüm duş aldım ve midem bozuldu sürekli tuvalete girdim çıktım sabaha kadar midem boşaldı. Sabah 8 de evde suyum geldi hastaneye gittiğimde 8 cm açıklığım vardı birden bebeğe oksijen gitmeyince direk acil sezeryana aldılar normal doğum hikayem komple uyumalı sezeryana döndü ama evde sancı çekmek daha iyi bence.