Nilgnlkebay Merhaba hanımlar İzmir e yeni taşındım şuan Bornova'da misafir olarak kalıyorum 33 haftalık gebeyim kontroller için Buca kadın Doğuma gidiyorum ama eşim özelde Doğum yapmamı istiyor hastane önerisi olan güzel annelerimizden yardım bekliyorum ve Doğum ücretleri hakkında bilgisi olan var mı sadece Doğum için biraz bütçe ayırabildik o yüzden kontroller için devlete gidiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim 🙏🙏😊
ozgeya Nilgnlkebay Medicalpark Hastanesi’deydi doktorum,doğumumu da orda yaptım.her anlamda çok memnun kaldım,doktorum zaten harika ötesiydi,hastanede öyle.eğer bütçenize uyarsa tavsiye ederim❤️👍🏻
Elifffcik67 Nilgnlkebay karşıyaka yakın mı bilmiyorum ama atakent başkent üniversitesi hastanesinde gonca hanım var soyadını hatırlayamıyorum ama bilgisi ve yaklaşımıyla acayip saygı duymuştum çok güven vermişti başka şehirdeki muayene sonuçlarımda bile arayıp danışmıştım düşünebilirsiniz
Aksa_korkmaz Nilgnlkebay Batı Anadolu Tıp Berrin Korkut çok pozitif ve tecrübeli bi doktor benim için önemli olan bunlardı ve tabi normal doğum yanlısı olmasıydı. Doğum ücreti 2000-2500 tl arası değişiyor. Siğortanız yoksa eğer 3000-3500 tl arası
Nilgnlkebay ozgeya çok teşekkür ederim ilginiz için Doğum için taburcu olma kısmına kadar totalde ne kadar ödediniz?
ozgeya Nilgnlkebay benim özel sigortam olduğu için fazla kesiyorlar sigortadan 5.500 kestiler ama özel sigortasız olarak sorduğumda 3.500 demişlerdi ama 2 ay oldu zam gelmiş olabilir.içerisinde oda,refakatçi ve doğum ücreti var.ayrıca fotoğrafçıyı tuttuk biz.
Elifffcik67 Nilgnlkebay bilmiorum geçen yaz tatildeyken bi kaç defa muayene için gitmiştim doğumu onda yapmayı da isterdim ama başka şehirde yaşıorum arayarak öğrenebilirsiniz sanırım
Ecok ozgeya Merhaba benimde doktorum olacak inşallah volkan bey aralığın 17sine randevu aldım siz memnunmuydunuz?
ozgeya Ecok memnun olmak basit kalır,harika bir doktor.benim riskli ve sorunlu hamileliğime rağmen sayesinde mükemmel bir süreç geçirdim.başkasıyla olsa yapamazdım.
MerveSglk95 Karabaglar avrupa cerrahi tıp da iyi kadın dogum doktoru çok ilgili tecrubeli dogum ücretleride çok uygun tavsıye ederim 1.500 dogum ebe de doktor da dogum anında saat kaç olursa olsun geliyorlar doguma kendı doktorun giriyo ve en önemlisi tecrubeliler