acemii_annee 22 haftalık hamileyim. kasık ve karın bölgemde sızlama gibi ağrı oluyor. gece maalesef cam açık ve üzerimi örtmeden uyuyorum. bunun mu etkisi var yoksa başka bir sebebi mi vardır sizce
gudmorningbeya acemii_annee ben geçen acillik oldum çok sancım vardı üşütmüştüm o gece yapıyor kesinlikle
Ebraz acemii_annee bende bugün doktora gittim karnımda belimde ağrı oluyor gaz sancısı dedim oda gaz sancısıda olabilir soğuk içtiğin içeceklerdende üşütüp gaz yapabilir dedi ama sürekli gelen geçmeden ağrın varsa hasteneye geliyorsun dedi ama bence gece yatağa girince oluyor umarım gazdır sadece ki doktor sancılar gaz sancısına da çok benzer dedi
koalamiyim acemii_annee ben de bi defa rüzgarlı havada ince bi elbiseyle çıkıp dönüşte ağlaya ağlaya acile gittim, doğuruyorum sanmıştım. Yapabiliyor dikkatli olmak lazım 🌸
acemii_annee gudmorningbeya ay çok geçmiş olsun. dikkat etmek gerekiyor demek ki. sızlama gibi bir ağrı mıydı?
acemii_annee Ebraz çok geçmiş olsun umarım zararsız bir ağrıdır. maalesef yazın soğuk almak çok olağan bir durum
acemii_annee ilgihazaal yanlış bilmiyorsam vajinada batma bebek büyüdüğü için oluyor. idrara çıktığınızda yanma oluyor mu
ilgihazaal acemii_annee hayır yanma yok. Bebek hareket edince vajinama batıyor sanki özellikle ayaktayken yaşıyorum.