BirVeraAnnesi35 Aranızda ege üniversitesinde ücretli prof yada doç dr a gidip doğum yapan var mı?? Özel oda veriliyor mu ve gün içinde ziyaretçileri kabul ediyorlar mı merak ediyorum??
Sedef_rengi BirVeraAnnesi35 ben de merak ediyorum post yukarıya çıksın henüz doğum yapmasa bile fiyatları bilen var mı
BirVeraAnnesi35 Sedef_rengi doktoruna göre değişiyor sanırım. Buradan bi arkadaşla konuştum o doç dr çağdaş beye gidiyor dün sordu daha 10 bin istemiş doğum için. Ben prof dr Teksin beye gidicem onun farklı olabilir ücreti. Muayene için 360 dediler telefondan randevu alırken
Sedef_rengi BirVeraAnnesi35 bana çağdaş bey 12.haftaya kadar olan gebeliklere bakıyor sadece demişlerdi sorduğumda belki ilk 12 ayda baktığı gebeleri devam ediyordur ben doç.dr. Ali Akdemir için sormuştum muayene ücreti 460 TL idi
BirVeraAnnesi35 Sedef_rengi evet çağdaş bey 12 den önce almıyor ben Teksin beyden aldım 360 dediler telefonda
yakup_kubraa Üniversite hastanesi ücretlimi oluyo anlamadim olursa bende orda doğurma ihtimalim var bilmiyodum