Seval2468 aslmira 34+0 da 2600 gr 49 cm di cuma günü 36 olucak kontrol var bende merak ediyorum ne kadar alicak
adatuna aslmira sadece haftasıyla uyumlu mu diye soruyorum kilo ve boy sormadım hiç. Doktorum da bir öneminin olmadığını söyledi🙃 hatta bi bizim türk kadınları bu kadar merak ediyor diye eklemişti
Mefir2014 Ayseciik Cuma günü kaç hafta gün oluyor neye göre belirledi doktor doğumun olacağı günü benim de yakın o yüzden merak çok 😅😊
Ayseciik Youngmotherr çok hemde 2. Sezeryanim olcak ama korkum var ilkte cahiligime denk geldi anlamadım 😂
Katibe_hanim Bugun kontrol edildi. 36+1 kilosu 2815 boyu 49 dedi normalmi kızlar. Bana sanki az geldi
Aynr1380 Ayseciik ben cidden anlamıyorum sen karnındaki her dk çok önemliyken zaten sezeryan diye niye bşraz daha beklenmiyor ki hani sancı ve açılma olmadığı sürece. Sezeryan 39. Haftada mesela yapılamıyor mu
betulveoglusu Ayseciik benımde sızınle aynı sekılde bebeğin kilosu haftasına göre fazla haftasıda onde 37 haftasında doğum olacak sağlıkla doğumumuz olsun inşallah
Ayseciik Mefir2014 cuma günü adetime göre 37 +3 ama ultrasona göre 39+3 oluyor benim nstde ufak tefek sancılar çıkıyor şuan bile adet olcak gibi sancım var