hulyaca Ezgikrgz 21+5’im ben de. Yorucu olmaya başladı sıcaklardan dolayı. İyi ki son aylarda değiliz 🙈 burnum kanıyor sürekli. Hareketlerini de çok aşırı hissetmiyorum nedense. Geçenlerde ayrıntılı ultrasona girdim şükür her şey iyiydi 🙏🏻🌺
Ezgikrgz happyvera O bende de var yemek hazırlarken bile 3 4 kere gidip oturup geri geliyorum😂 yaa çok güzel ben 16. Haftadan beri hissediyorum şu aralar benimde arttı sağlıkla gelsin bebişiniz inşallah💕🥰
happyvera Ezgikrgz inşallah hepimizin 💜🫶🏼 biraz fazla hassasım şu sıralar arada burnum kanıyor şikayetim başka yok ☺️ sizde nasıl 🤰🏼
Ezgikrgz happyvera Benimde öyle burnum kanıyor sıcaklardandır diye doktora danışmadım arada oluyor😌 Birde yemeklerden sonra özellikle aşırı midem şişiyor nefes alamayacak gibi oluyorum aşırı da yemiyorum soda rahatlatıyor biraz birde o var bende🤭
Ezgikrgz hulyaca Çok şükür temiz çıkmış bende geçen cuma gittim sıkıntı yok şükür🙏🏻 Burun kanaması demek ki yaşanabiliyormuş bende bir tek kendimde var sanıyordum havalarda sıcak belkide ondandır😌 Birde her bebek ve her bünye farklıdır ilerleyen zamanlarda bütün gün bol bol hissedeceksiniz çevremdekiler hep öyle derler 🥰🙏🏻
Ezgikrgz Youngmotherr Yaa allahım yardımcınız olsun bebeğinizi sağ salim kucağınıza alın inşallah🥰🙏🏻 ikinizde sağlıkla dönün evinize 🙏🏻🌸💕
Ezgikrgz Youngmotherr Yok içinize olumsuz düşünce koymayın bir tek şunu söylemek istiyorum inanın eğer güzel düşünürseniz iyiyi çağırırsınız içinizi hep ferah tutun o yüzden eminim herşey yolunda gidecektir inşallah 🙏🏻
hulyaca Ezgikrgz maşallah aman sıkıntı çıkmasında minnoşlarda ☺️ Burun kanaması hamilelikte sık yaşanıyor. Bir de evet sıcaklarda etkili ☺️ Bu 3. hamileliğim benim. İlkinde plesantası önde olduğu için hissetmedim pek hareketleri. İkinci de baya aşırı hareketliydi kızım. Bu sefer erkek geliyor. Daha fazla hareket etse beni de merakta bırakmasa olacak inşallah dediğin gibi 🙈🥰🙏🏻
Ezgikrgz hulyaca Yaa allah bağışlasın demek değişiyor🤭 Benimde ilk hamileliğim heyecanlıyım🥰Olur olur zamanla içiniz gönlünüz ferah tutun iyi olsunda çok fazla hissedilmese de olur ileride zaten bol bol hissedeceğiz🤭🥰❤️🙏🏻
hulyaca Ezgikrgz amiiiin inşallah 🙏🏻🥰🥰🥰 ilkin heyecanı ayrı oluyor ya. Her şeyi ilk defa bilmek, hissetmek, öğrenmek gerçekten paha biçilemez bir şey. Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize 🙏🏻😍🤍
pembebiranneadayi Ezgikrgz ben 20+4 üm ilk gebeliğim yeni yeni hissetmeye başladım 🥹❤️ içimde karnım seğriyor gibi minik kelebek uçuşu gibi hissediyorum normal mi deyseleri? Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah 🙏🏼❤️
Ezgikrgz pembebiranneadayi Tabiii normal çok da güzell amin inşallah hepimize🙏🏻❤️🌸 ben biraz erken hissetmeye başladım o hareket ettiğinde içim çok güzel huzur buluyor çok güzel bir his😍
pembebiranneadayi Ezgikrgz Ayyyy benimde öyle 🥹 Çok güzel şeyler yaşıyoruz Allah ım herkese nasip etsin inşallah çok özel 💕
Ezgikrgz pembebiranneadayi aminn inşallah kesinlikle öyle hepimizin sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin allahım inşallah 💕🙏🏻🥰