Melekilgn Decavit içince gün boyu midem bulanıyo midemi bulandıran o mu diye özellikle bugün içmedim hiç bisey olmadı dün gece yarısına kadar istifra ettim benim gibi olan kimse var mı acaba merak ettim
Ebraz Melekilgn gebeliğimi öğrendiğimden beri doktorumun isteği ile kullanıyorum yemekten hemen sonra içiyorum bir sıkıntı yapmıyordu bende ama doktorum bulantı yapabilir diye uyarmıştı
Melekilgn miniyo kullanmak gerekiyor diyorlar ama onu içince de hiç bişey yiyemiyorum bende birakicam galiba
Melekilgn 1_Pandackk bugün içmedim valla onu içsem aç kalcam bu defa da istifra etmekten sırtım ağrıyo çünkü
Aylinlin34 Ben ikiz lere hamileyim bebekler bir hafta geriden geliyor doktor dedi ilacı degiselim dedi bunu verdi degismeseydi ama ben diyecektim degiselim
Aylinlin34 Aynn cnm sabah kahvaltidan sonra kusuyorum ama hergun değil bı gün kusmassam ikinci gün kusuyorum bende anlamadım 1 ay dir oyle
sedadiyebiri Ya ben hap kullanmaktan nefret ediyorum büyük hapları yutmakta zorluk çekiyorum midem bulanıyor üç gündür de decaviti kullanmıyorum bir şey olur mu acaba