minibebisim Erva18 neyle korunduğunuza bağlı da olabilir, dkh kullanıyoduysanız benim arkadaşım 9 ay kalamadı, sonra dra giderek yumurta büyütme ilaçları vs kullanarak hamile kaldı. Ben przv ile korunuyodum bıraktığımız ilk gün hamile kaldım
gunesinannesi_ Erva18 yok çok şükür ilk gebeliğim 22+5 olduk kızımla hamileliğim de güzel geçti şükürler olsun
minibebisim Erva18 doğum kontrol hapı canım ama eğer ilaç kullanmıyosan bence bi doktora gidip kontrol ettir kendini, rahim filmi çekebilirler. Kist vs olmasa bile bazen tüpler kapalı olabiliyo ve hemen çözülüyo. Sana en güzel tavsiyem folik asit kullanman ve kafanın rahat olması. Ben bu ay hamile kalıcam dediğinde kalıcaksın inşallah 🥰
Dbdbdb berivan__ Aslında farkına varmanız iyi olmuş tamamen strese bağlı olmuyor bazen hatta çoğunlukta . Gecelerinizi özelleştirin ve çocuğu tamamen kafanızdan atın yumurtlama günlerinizi değerlendirin :)
sumeyyeee_ Erva18 bence rabbimin bir bildiği vardır akışına bırakın, zihninizi çok yormayın neden neden diye tavsiyemdir. En güzel şeyler hiç beklenmedik zamanlarda gerçekleşir.
minibebisim Erva18 o zaman tamamen rahat kafa ile deneyin, bi sorun yoksa psikolojik olarak iyi hissettiğinizde bebiş de gelecektir 💓
Masal-10 Erva18 Tam tedaviye başlayacaktık ki o ay kaldım büyük ihtimalle psikolojik olmuyordu rahatlamıştık tedavi olcak nasılsa diye o ay kaldım ve buna inanıyorum psikolojide başlıyor hersey canım
Yigit_Yagiz_Moms Erva18 8 ay uzun bir süre değilki tedaviye gerek kalmadı . Zaten bir problem de yoktu eşimde yada bende
Meneksedemir Erva18 cnm bnde kurtaran sonra kalamamistim bir buçuk sene olmadı tam depremin olduğu ay boşvermişlik takmadığım zaman tuttu akışına bırak aklından çıkar inşallah olur şu an 24 haftalığına😍