Erva18 her yolu denedim. Klomen tedavisi gördüm. Olmadı. Duphaston diye bir ilaç kullandım bebek olursa rahime kolayca tutunmasını sağlıyormuş öyle biliyorum ama eminde değilim tam onu vermişti doktor onu kullandım. Olmadı. Hormonlarıma bakıldı prolaktin im yüksek hamileliğe engel dediler dostınex diye bi ilaç vardı onu kullandım. Yine olmadı. Ardından dedilerki rahim filmi olmazsa tüp bebek.. ay neler çektim. Sonra doğal yolları denedim hayıt tohumu, soğan kürü, değişik sular falan filan. Yine olmadı. Eşimle beraberlik yaşarken sadece çocuk olsun diye yaşıyordum kafamda sadece o düşünce vardı. Ne kadar kötü bişey aslında… Birgün dedimki ya napıyosun??? Bu hırs bu heves ne? Olmuyosa bir sebebi var. Belle, sabret. Kafandan şu düşünceyi çıkar. Eşinle sırf bu yüzden beraber olmakta neyin nesi? Hiç bi ilaç, doğal yollar deneme dedim. Çünkü yan etkileri olan ilaçlardı, otlardı, sulardı hep beni mahvetti. Herşeyi bıraktım, psikolojik olarak kendimi rahatlattım ve o ay hamile kaldım. Yani demem o ki herşey beyinde bitiyor. Gerçekten öyle. Bi sakin kalmayı, illa olsun diye düşünmeyi bi kenara bırak. Beynini rahatlat ve dene. Ama gerçekten dene öylesine değil bak. Sonra yine olmuyorsa o zaman düzgün güzel bir doktora git. Ama herşey beyninde bitiyor bunu unutma.