Elifnurozcan Hala doğuramadım, doktor normal doğum diyor ama yarın doğacağı tarih gözüküyor, gerçi doktor daha acilma yok dedi, hala sancım yok, ne yapmalıyım? Teşekkürler 😊
Elif2230 Elifnurozcan sabım ben yarın 41′im heyecanla yatırsınlar da suni verip normal doğurayım diye bekliyorum🤗 doğururuz inşallah bakalım daha 1 haftan daha var malesef doktorun normali bekliyorsa 41. Haftayı bekliyoruz gelmezse suni vereceğiz dediler bana çünkü
Rba-dlgr Elif2230 dogum yaptınızmı nasıl geçti benim oglumunda gelmeye pek niyeti yok yatışım yapılıp suni sancı verecek doktor doğumunuz nasıl geçti
Elif2230 Merveozl beni 41′e kadar beklettiler devlete gidiyorum prosedür gereği büyük ihtimalle inşallah yatırırlar yarın geri dönmeye hastaneden o kadar çok alıştım ki korkuyorum artık geri eve geleceğim bebeğim karnımda diye 😂😂
Elif2230 Rzlgln534 evet canım suyu geldi sancısıyla ama zor bir gün durup bir gün muayeneye gidiyorsun
Elif2230 Merveozl gerçekten kalbim kırıldı çatlayacağım 1 haftadır 2 günde bir hastaneye git gelbana neden böyle yaptılar 😂😂😂 hayattaki şansım sinirim bozukdu gece gece dua et de beni de yatırsalar yaa sabah kontrolüm var doktora yalvaracağım yatırmazsa artık 😂😂
Mutlulukkk Elif2230 kz bana kalsa bende beklermde doktorlar hcbseyi riske atmak istemedkleri icin hemen zart dye dogurtturuyorlar😂
Merveozl Elif2230 de beni ne zaman doğurtacaksınız de ben öyle demiştim ne zamana kadar bekliycez falan filan ayak yap 😂
Aliasaf00 Bende 39+1 im sancım falan yok acilmam var oda dediki ilk doğumdan iki cm öyle oluyonu ya ilk doğumdan kalırmi şaşırdım doğurmak istiyorum artık çok zor olmaya başladı
Elif2230 Aliasaf00 parmak ucu mu öyle diyorlar benim de 38′den beri var 1 buçuk parmak ucu diyorlar ona da
Elif2230 Mutlulukkk aslında gerçekten riskli her an kakasını yapıp yiyecekmiş gibi hissedip korkuyorum inşallah hayırlısıyla beni de yatırırlar bugün alırız bebeklerimizi kucağimıza ikimizde 🤲💞
Sltnnv Elifnurozcan Benim ilk doğumum 40+ 3 ye olmuştu. 40+0 iken doktora gittiğimde ne sancı ne açılma ne rahim ağzında yumuşama vardı doktor bir hafta daha bekleyelim demişti de bi şey olur korkusuyla zır zır ağlamıştim 😂 böyle doğuma dair hiç belirti yokken 3 gün sonra suyum geldi gittik hasteneye 2 cm açılma vardı ama sancım yoktu suni sancı verdiler ve çok şükür 2,5 saat sancı çekip doğurdum. Zor geliyor ama sabırlı olmanızı tavsiye edebilirim sadece bi de bebeğin hareketlerini iyi takip et demişti doktor bana inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız 🙏
Elif2230 Merveozl dedim dedim Çarşamba günü dayanam8yorum artık nereye kadar gidecek böyle dedim 😂😂 41 dedi bugün yatırmazsa bir daha derim artık ne yapayım 😂