Minikkush9496 Kızlar merhaba bat 8 temmuz bu gün doktora gittim yumurtam çatlamış bakalım inşallah bu ay olur🙏🏻
Esra_Omer_21 Minikkush9496 Benimde bat 4 Ağustos yumurta takibi felan hic yapmadım düzenli bi iliskide olmadı 🥺ama yinede beklemedeyim bi umut
noble1 Benimm de bat7 ağustos, cuma ctesi ve pazar 3 gün değerlendirdik ama şimdi eşimle ayrı şehirlerdeyiz bakalım umarım güzel haber alırız 🙆♀️ Döngü uzunluğunuz kaç gün acaba? Benim 26, dün ya da bugün yumurtlama olması lazımm sanırım🙆♀️
Minikkush9496 noble1 inşallah bu ay güzel haberler alırız canım🙏🏻bende döngü 30-31 gün her ay aynı gün adet oluyorum
findikbebek Ben hapı bu ay bıraktım, o yüzden döngüm nasıl olur bu ay bilmiyorum. Ama normalde 28 günlük döngüye göre benim de bat 2 Ağustos, bekliyoruz bakalım 🙏🏼
ANMZD Merhaba benim de bat 4 Ağustos görünüyor ama şu sıralar bir gün öncesinde regl oluyorum ilk kez denedik acaba kaç gün öncesinde testte çıkıyor ki ☺️
Minikkush9496 ANMZD normalde yumurtlamadan 14-15 gün sonra çıxması lazım canım ama en net adet günü ve ya 1-2 gün geçince öğrenmek olur
gulruba Benim de 13 bende surda bekleyim bu ay bı takviye bide hergun hayıt çayı içiyorum onlar sayesinde erken yumurtlamam oldu inşallah gebelikte olur
1prensesannesi__ Benimde arada bir 2 gün oynuyor en gec 8 agustos diyebilirim trendyoldan 12li prodoctor test aldım indirimli gelene kadar ancak erken test zamanı gelir diye düşünüyorum almayi dusunen varsa tanesi 12 tlye geliyo
noble1 Minikkush9496 inşllah canım benimde hiç şaşmaz günüm . Varsa 3gün kala erken gebelik testinde çıkar diye düşünüyorum🙈
Minikkush9496 noble1 türkiyede en erken gebelik testi kaç günde gösteriyor bilmiyorum ama ben Rusyada yaşıyorum canım burda adete 4-5 gün kala erken gebelik testiyle öğrene biliyorsun hatta haftasını bile gösteriyor test
noble1 Minikkush9496 burada da 5gün önce gösteren testler var ama ben 3gün kala yapmayı düşünüyorum garsnti olsun diye