rtba55 Merhaba kızlar bugün 37 haftalık olduk doktor Cuma’ya gün verdi sizlerinde günü belli mi erken mi gün verdi acaba
zeynozey rtba55 yarın kontrole gidicem inşallah sezeryan için gün verir sıcaklar yordu artık.. erken değil 37+ lar da güzel zamanlar kilosu filan iyiysee (2. Sezeryan benim)
ayse-yaman123 rtba55 eger ilk gebelikse bana erken geldi ikinci ise normal özele gidiyorsan tabi biraz iyi ilgilenirler
Nidaylmz rtba55 Yaa benimde 37+3 cumartesi gününe verdiler doğumumuzu 😍 Allah hepimizin evladını sağlıkla büyütmemizi nasip etsin
ayse-yaman123 zeynozey perşembe günü benimde 36 haftalık olacak doktora gidecegim inşallah gün verir 2ci sezeryan devlette olacağım
zeynozey ayse-yaman123 inşaAllah ya doktor 39+ lara kadar bekliycez dedi ama benim o kadar sabrım kalmadı sıcaklardan 🤣🤣🤣
zeynozey Yazmelegi_ spinal mi? Tabi ki. Ameliyattan 2 saat sonra yürümeye başladım daha hızlı toplandım ilk kıyafetlerimi annem giydirdi ama sonra odaya gelince pedi mi filan kendim değiştirebildim. Sezeryan sonrası ne kadar çok yürürsen o kadar hızlı iyileşiyorsun bide 🫶🏻🫶🏻
zeynozey Yazmelegi_ özel durumun yoksa spinal canım🫶🏻 ben ameliyat anında fazla heyecanlanmıştım sakinleştirici vurmuşlar uyumuştum🤣 önlem alıyorlar yani öyle anlarda korkun olmasın😊
1prensesannesi_ rtba55 bana da gün verse artık cuma günü 35 haftalık olucam daha iki haftam falan oluyor özele mi gidiyorsun devlete mi devlet doktoru 40 haftayı bekleticez demişti ama o kadar beklemek zor oluyor şuan bile vakti gelse diyorum 🥴🥵☺️
ozerturksule rtba55 benim de 31 temmuza gün verdi 38+3 olucaz ama o zamana kadar bekleyecek mi bebeğim bilmiyorum, kasıkta öyle bir ağrı bel ağrısı yürümeyi engelliyor artık 🤦🏻♀️
nuzunismail rtba55 Ben de bugün 37+1 im ve 8 ağustosa gün verdi 39+2 yapıyor ve benim ikinci sezeryan bu. Sizi 38 de alıyor aslında normal ya ben de dayanamazsam artık daha bir teklif edicem doktora 😁