Smsmzmz Ceyizlikanne kıza benziyor canım ilk bebiş mi ikinci gebelik ise cinsiyeti erken gösterir ama şuan küçük daha 😻
Ceyizlikanne adatuna bunu zaten Bende herkeste biliyor ama heycan yazdığım gibi heyecandan merak lütfen bu tarz şeylere saygı duyalım eleştirmek yerine tatlı heyecanlar sadece 🫶🏻☺️
CanParcammmmm- Kızlar merhaba benim doğum günü 29.04.1997 Kocamın 09.10.1992 Adet günü 21/22 may da basladi 27 mayda bitdi 2 hafta gecikmiş gebelik Kim hesablaya biliyorsa lütfen lütfen yazın tesekurler
CanParcammmmm- Ceyizlikanne 2 hafta gecikmiş gebelik dedi 7 haftalık olmalıydı yalnız 5 haftalik. İdrar testinde çıktı gebelik
Ceyizlikanne CanParcammmmm- geç döllenme olmuştur belki bi iki haftaya belli olur diye düşünüyorum sağlıklı olsun inşallah beta hcg kaç çıktı
Ceyizlikanne CanParcammmmm- evet kese görünüyor umarım tez zamanda bebek ve kalbini de duyarsınız doktor demiştir ŞU hagta tekrar gel diye ZTen görünür bi haftYa kadar 5 haftalıktı kese göründü bende 6+1 de kalbini duydum çok şükür dualarım sizinle iyi düşünün iyi olsun