Nerm7n 16 haftalık olduk önceden kese alt tarafta olduğunda kalkarken filan hissederdim. Şimdilerde yukarı çıktıkça fark etmiyorum. İlk aylarda ki belirtiler bitti. Sizde durumlar nasıl hanımlar
kocisininprensesi Nerm7n bende 16 haftalığım hiç belirtim yok baya oldu biteli ama bir haftadır belim ve kalçam çok ağrıyor ya😔
Agapi00 Nerm7n 17. Haftadayız arada kıpırdamalar hisediyorum tatlı yenince özellikle yorgunluk aşırı baş ağrısı ve kuyruk sokumu ağrısı var cinsiyetimiz belli değil daha 🤭☺️
dml33 Nerm7n bnde bel agrisi var hicbisi hissetmiorm 1 hafta once sanki segirme gibi bisi oluyodu oda yok hamile oldugumu hissetmiorm bi ara batiodu falan cocugun oldugu yer oda geçti
BurcuY kocisininprensesi bende çok yoruldum bel ve kalça ağrımdan 😔doktoruna söledin mi sordun mu canım ben daha soramadım 😔
Nerm7n Herkesin gebeliği vücut tepkisi farklı tabi ama buara kendimi ben hamile gibi hissetmiyorum. Hoş nasıl hissettiğimi de bilmiyorum ya 🤪😂
MomNalbant Nerm7n bende de hiiç belirti yok bende aynıyım hamilelik hissim yok bulantı ağrı vs hiiiiç😅 iyi mi kötü mü bilemedim
kocisininprensesi Biz doğurana kadar inanamayız miniklere. Biz erken öğrendik teyzeleri paşamız geliyor. Baya açık açık gösterdi edepsiz 😂
oznuryalcn kocisininprensesi ahh bu erkek bebekler direk aciyo galiba canim bizde 13 haftalikken gorduk 17 haftaligiz simdi o bacaklar hic kapanmiyo 🙊😂😂
kocisininprensesi BurcuY sordum magnezyum verdi düzenli içince azaltıyor ama yürüyemeyecek derece de oluyorum çoğu zaman 😔 magnezyum ama çok işe yarıyor gerçekten
Askim38 Bizde 18 haftaligiz ;) suan bende hiçbirşey hissetmiyorum hamilelige dair sadece yatakta donerken agri oluyor ve dun gogsumden sut geldi cok cok farkli birseymis:) hayirla saglikla kurtulalım insaAllah kizlar;)
BurcuY Askim38 ay baya aktı mı süt ☺️ Çok değişik ya çok heyecanlı ☺️ Amin inşallah hepimiz sağlıkla bi avazda alalım kucağımıza 🙏☺️
Askim38 BurcuY cok akmadi sadece islaklik hissedio baktim sonda sikinca geldi zaten sikmak erken dogumu tetikliyormus😱
Selininn Bizde cinsiyetimizi öğrendik geçen hafta. Bacaklarını açıp gösterdi yaramaz 💙 Şuan 16+3 olduk 🙏 belirti Yok hiç hareketlerini hissetmek istiyorum artık 😔 hareket hisseden var mı 🤰
Kumsalllll Bnde 14 haftalık ama cinsiyetini öğrenemedik bnde bazen kasiklarimda pırt şeklinde atışlar var
Asena_ Bende 15+4 🥰 bazen karnımın içi gıdıklanıyormuş gibi hissediyorum kaşınıyor yani ama bebeğim mi bilmiyorum hissetmek için erken diyorlar daha 🤷🏻♀️ Bir de sağ tarafıma yatamıyorum hiç batma oluyor
Zeyneppp6134 Bizde 17 haftalık🤗 cinsiyetini geçen hafta zorla gösterdi bize 💙 kasık ağrılarım hafifledi çok şükür yatarken hissediyorum sadece Rabbim herkese hayırlısını versin inşaAllah 🌺🌺
Gzmcnrates Benimde 16+5 haftalık 😍 birsey soracaktım size sırt üstü yatıyomusunuz ? Bebege kan akışı azılıyo diyolar ama istemsiz olarak gece yatıyorum bi fikri olan var mı
Bfhvcffesra Nerm7n ben de bu gece 16 haftalık oluyorum Rabbim kısmet ederse insalah cinsiyet ogrendinmi