1164irem kuzum estağfurullah sende bende bizim gibi riskli tüm gebelerinde yar ve yardımcısı olsun Mevlam. Operasyon korkulasi bir operasyon değil , spinal anestezi ile oldum. Ve canımı yakmadi. Bir iki gün musahade altında tutarlar. Sonrasında evine geçerken senden ricam arabada arkada uzanman, ondan sonraki süreçlerde yatacaksin,gün içinde lavaboya gidip geleceksin ama özel bir şey olmadıkça yatmaya gayret et, evde bir kaç adım yürü elbette dolaşımın olsun, belki doktorun tamamen yatman için kan sulandırıcı verebilir duruma göre, 28. Haftaları atlatmaya bak, sonrasında risk azalacağı için gün be gün iyi olacaksın, en önemlisi lavaboyu imkanın varsa tek kullan hergun günlük iç çamaşırı değiştir, ıslak kalmasın iç çamaşırın, çok su içmek bu rahatsızlığın en büyük şifası , seklaj ipini vücut yabancı gördüğü için enfeksiyon olmaması açısından günlük ,3-4 lt su içeceksin ben açıkçası hazır su tuketiyorum , musluk suyuna dahi güvenemedim, doktor kontrollerine giderken ayakta oyalanma yol uzun ise arkada uzanarak gitmeyi tercih et, ayakta kalmak oturmak çok istenen bir şey değil ileri haftalarda atılan serklajlarda. Düşünü oturarak alma ayakta al, sıcak suyla alma, ılık olsun, ve çok oyalanma, eğilip doğrulamamaya gayret et, şayet sana bakabilecek birisi varsa onun yanında da kalabilirsin, çok daha iyi olur, bunlara dikkat ederken moralini de yüksek tut, haftalar geçmeyecek sanıyor insan benim 30 olmama 4 gün kaldı. Bundan sonrasında zaten Rabbim ne demisse o olur şüphesiz. Allah a sırtını daya. Çok güçlü ol. İçin rahat olsun 🌸🩷