Selam kızlar her gün burdaki hikayeleri okuyan biri olarak 23.07.23 sabaha karşı 03:00 gibi sancılarım başladı evde takip ettim arttığından ve düzenli olmasından emin olduktan sonra sabah namazımı kılıp hastaneye doğru geçtim eşimle, hastanede sancıların şiddeti nstde ilk 45-50 sonrasında 50-65-75-90 şeklinde devam etti bekleme odamda beklerken de yürüyüş önermişlerdi yürürken suyum geldi şöyle filmlerdeki gibi foşurt etti sıcak bir su, ebem gelip tuşe attı baktıktan sonra sıcak duş önerdi yarım saat boyunca göbekten aşağıma eşim sıcak su tuttu, o sıcak sudan sonra açılmam 8-9 cm oldu o sırada sancılar 1 dkya düştü ve şiddetini tarif edemiyorum inanılmazdı.. sonra doğumhaneye götürüldüm açılmam 10 cm olmuştu, ebe yine tuşeleyip beni yönlendirmeye devam etti ama ben gözümü bile açamıyorum acıdan, ıkındıkça afedersiniz büyük abdest yaptım sandım arkam yırtıldı sandım öyle çok şiddetliydi. 10 gibi başlayan doğumda 10:15 gibi doğurdum 11:20 gibi çıktım dikişlerden dolayı. Ben çok sabrettim acı eşiğim sıfırdır asla dayanamam çok korkarım rabbim yardım etti şükür. Ama realist olmak gerekirse tozpembe değil gerçekten acılı inanılmaz acılı ve sabır isteyen bir iş rabbim bekleyenlern yardımcısı olsun. Hastanem drum hemşireleri vs çok memnun kaldım bin şükür..