Asye22 Arkadaşlar 28 haftalık GEBEYİM vücudum backlarim kaşınıyor ve nokta şeklinde kabarcıklar oldu böyle birşey yaşayanlar varmı
Sinemkilicin Asye22 bende 26 haftalik gebeyim benimde bacaklarimda basladi kasinti nokta nokta seklinde sonra iyice yayildi doktorum safra asidine ve karaciger enzimlerine bakti normal degerler cildiyeye gozukucem
ardengunes Asye22 Sbry98 Sinemkilicin merhaba arkadaşlar bu kaşıntı malesef uyuz salgınından kaynaklanıyor eczanede hazirlanan kürler çok iyi geliyo fakat içinde kükürt vs olduğu için bize zararlı kullanamıyoruz cildiyeye görünmek lazım bi an önce gozukun yoksa bütün vücuda yayılır kaşıntısi berbat bisey asla tedavi edilmeden geçmiyor
Tugrann-annesi0404 Asye22 ben 34 haftalığım benim de öyle ama sinek de ısırıyor olabilir özellikle ayaklarım. Havalar sıcak isilik de çıkıyor göbekte falan
ardengunes Asye22 Sbry98 Sinemkilicin Bu arada gebelik kolestazı diye bisey varmış vallahi şimdi öğrendim onuda oda olabilir bende yarın kadın doğuma bi gozukucem 🙄
Sbry98 33 haftalık hamileyim Benimde öyle cıldırıcam göbeğimde kırmızı kırmızı lekeler oldu felaket kaşıntım var ne yapmam lazım 😕
ardengunes meltemmmxx ya benim belliydi ailede de vardı çünkü kaşıntı o zaman yeni duyduğum için bi test yaptırmak istedim temiz çıktı uyuz salgınından benimki kaşıntıkürü kullandım cildiye yazdı geçti şükür